Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Moj Dominik je izgledom isti ja kad sam bila mala', ispričala je za In Magazin pjevačica ET-a Katarina Rautek koja je prije pet mjeseci postala majka.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna I Katarina odlazi! Grupa ET opet ostaje bez pjevačice Slika nije dostupna ET ima novi singl: Par tjedana prije poroda Katarina još uvijek aktivna

Rekla je i kako je u trudnoći imala osjećaj da će roditi dječaka. Unaprijed mu je odabrala ime Dominik, a dječak se rodio baš na dan tog sveca. Ovo je prvi intervju koji je pjevačica dala držeći u krilu svog sinčića, a pokazala je i kako se dječak odmah umiri kada mu mama počne pjevati.

>> Dva mjeseca nakon poroda snimila spot i... evo kako izgleda!

Katarina je svog sinčića rađala čak 17 sati, a u rodilište se nakon što joj je pukao vodenjak, dovezla sama.

'Upalila sam si muziku i sjela auto, stavila si ručnik, obukla si lijepu haljinu i došla. Rekla sam 'ja sam došla rodit'. I onda su me svi gledali..... Čovjek je dignuo rampu i rekao je 'ne možete ostavit auto tu', ja sam rekla 'dobro dečko, al' ja rađam'. Onda je on rekao: 'Viđe ova - vozi i rađa'. To nikad neću zaboravit, tu scenu', prisjetila se Katarina koja ime oca svog djeteta i dalje uspješno skriva od javnosti.

Cijeli intervju s Katarinom Rautek pogledajte u priloženom videu In magazinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook