Nitko nije ostao ravnodušan

Suze i smijeh obilježili početak nove sezone Supertalenta, a pao je i prvi zlatni gumb: "Kupio me ovim za cijeli život"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Prva epizoda nove sezone Supertalenta - 1 Prva epizoda nove sezone Supertalenta - 2 Prva epizoda nove sezone Supertalenta - 3 Staneli Supertalent: Plesni studio Korak Supertalent: Azra Grljević Supertalent: Fabijan Kovačević Supertalent: Lucija Sarčević Bianca i Roman Supertalent: Matan Vukčević pao nakon nastupa +6 Supertalent: Staneli Galerija

Prva epizoda "Supertalenta" nikoga nije ostavila ravnodušnim. Bilo je smijeha, suza, no više od svega bilo je dobre zabave. Već u prvoj epizodi dobili smo prvi zlatni gumb! Tko je izborio nastavak natjecanja, tko nasmijao, a tko rasplakao, zna Lana Samaržija.

Suze i smijeh obilježili početak nove sezone Supertalenta, a osvojen je i prvi zlatni gumb!

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Nova sezona i novi talenti sinoć su dočekali gledatelje Supertalenta! I show može početi! Za prvu dozu plesa i oduševljenja pobrinuo se Plesni studio ''Korak'' iz Čakovca. Njihova točka nastala je za vrijeme karantene pa su koreografiju za audiciju pripremali ni manje ni više već putem zooma…

"Dragi moji koraki iliti korakovci, bravo!", pohvalio ih je Davor Bilman.

Azra Grljević žiriju je donijela osmjeh na lice, ali i jednoglasno ''da'' orijentalnim plesom:

"Abnormalno velika dajčina skroz do kraja", poručio joj je Davor.

Ime mu je Fabijan i voli pjesmu, tradiciju, poljoprivredu, konje, instrumente, običaje, a ima samo 11 godina. Ova malena slavonska Lola imala je sve adute zbog kojih je žiri bio na koljenima.

Glazbeni dio showa nastavila je 17-godišnja Lucija Šarčević te izazvala novo oduševljenje.

Bračni par Bianca i Roman pružili su nam itekako neobičan nastup, a nešto pomalo neobično na pozornicu "Supertalenta" stiglo je i iz susjedne nam Slovenije. Polkaholiki je zabavni polka pop boy band.

Matan Vukčević iz Crne Gore svojim je nastupom na pozornici, ali i slikanjem, podijelio žiri, ali ipak izborio daljnje natjecanje.

I za kraj - prvi zlatni gumb ove sezone! Rodom iz Bosne i Hercegovine, no s prebivalištem u Švedskoj, iluzionist Staneli ne samo da je oduševio žiri, već i pretvorivši kartu u fotografiju Majina sina, Maju potpuno očarao, a potom i rasplakao.

"Ne znam, kupio me s ovim za cijeli život!", priznala je Maja.

Više o Staneliju doznajte uskoro i u In Magazinu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Damian Hurley (Foto: Instagram) Damian Hurley (Foto: Instagram) Damian Hurley (Foto: Profimedia) Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) +0 Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) Celebrity Prvi put se pojavili u javnosti nakon vijesti koja ih je razbjesnila, a njihovi izrazi lica odaju da im i dalje zbog svega nije baš lako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene