Još malo do početka!

Provjerili smo kakva je situacija iza kulisa showa ''Tvoje lice zvuči poznato'': Čega se kandidati boje?

Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato Siniša Ružić Fabijan Pavao Medvešek Natjecatelji showa Tvoje lice zvuči poznato Mario Valentić Marina Orsag Lana Klingor Mihić +0 Lu Jakelić Galerija

Ususret njihovim prvim transformacijama, provjerili smo kakva je situacija iza kulisa showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Što ih najviše izbezumljuje te jesu li u strahu ili su svoje prve transformacije odradili bez grča na licu, povjerili su našoj Sanji Kuzmanović.

''Sad se već sve ozbiljno zahuktalo i sad smo sve svjesniji toga u što smo se uvalili'', govori Lana Klingor Mihić, PR stručnjakinja. 

Pogledaj i ovo Marko Braić i Mia Kovačić Zajednička jedna stvar Kome srce lupa sto na sat, a tko je totalno ''chill''? Pogledajte što većinu kandidata posebno uzruja!

Pred kandidatima je velik izazov, no oni su i više nego spremni.

''Nova sezona, neka nova lica, ne znam, vidjet ćemo'', govori glumac Fabijan Pavao Medvešek, a pjevačica Lu Jakelić dodaje kako misli da su svi štreberi od A do Ž te da su u sve ušli i više nego spremno.  

Iza njih su prve transformacije.

''Evo, gledatelji će imati priliku u prvoj epizodi vidjeti zašto strahujem i zašto sam se morao fizički pripremati, moja prva transformacija jako je intenzivna'', otkrio je Marko Braić. 

''Prva je uvijek najteža, prvi se mačići u vodu bacaju. Ja baš ne bih da se išta u vodu baca, fakat sam htjela biti ovdje i bilo bi mi stvarno glupo da zeznem'', govori komičarka Marina Orsag. 

A što ih najviše brine?

''Pa, depilacije. Ja ne mogu vjerovati da vi možete toliko dugo hodati u štiklama i depilirati se...'', iskren je glumac Marko Braić. 

Mario Valentić komentirao je svoje prvo nošenje štikli. 

''Evo baš jučer sam prvi put obuo štiklu, u životu, naravno. Ta štikla je rađena po mjeri, moj broj, udobna je, i moram priznati, iako nisam nikad hodao u štikli, Igor mi je nešto malo pokazao, malo sam gledao na YouTubeu kako se to radi i vidim ja da sam ja u tim cipelama kao da ih nosim jako dugo'', ispričao je. 

Siniši Ružiću najveći je problem lepršavost plesnog izričaja koji bi trebao postići. 

''Pa ples u visokim petama, pa hoće li mi grudi dobro stajati. Moram noge brijati, pa sad hoće li mi izrasti te dlake brzo, dosta tu ima problema'', priča glumac. 

Lu Jakelić ima neki drugi strah. 

''Svi imaju kao neke klasične strahove, dečki štikle, cure neke čudne perike, ja nemam te strahove, mene je strah leća. Znači, nikad u životu nisam stavila leće u oči i dobili smo upute da vježbamo stavljati ih. Svi su vježbali, a ja nisam, pa mi je to najgore zasad'', priznala je. 

No ti strahovi nisu nerješivi. Dapače, upravo će njihovi pokušaji da ujednače glumu, ples i pjevanje biti ono što će nas nasmijavati do suza u novoj sezoni.

''Mislim da će stvarno sve biti genijalno'', zaključila je Marina. 

Marko Braić slaže se s njom. 

''Ekipa je stvarno odlična, tako smo svi skladni, nekako se nazivamo razredom lica poznatih'', otkrio je. 

Još malo strpljenja i saznat ćemo s kakvim će ocjenama proći ovu, reći ćemo životnu školu.

Što nam je još sve ekipa showa ''Tvoje lice zvuči poznato otkrila'', pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene