Mladen Grdović komentirao je cijelu situaciju nakon prijave zbog obiteljskog nasilja.


Prvi koncert nakon prošlotjednog incidenta, nakon kojeg je završio u pritvoru, održao je Mladen Grdović. Publiku njegovi problemi nisu zanimali, no on je ipak komentirao cijelu situaciju nakon izlaska iz zatvora, no ne zaslugom ministra kako se spekuliralo.

U Tijarici gdje ga je dočekalo razdragana publika, Grdović nije propustio priliku našalit se na svoj račun. 'Kad me ne zatvore za bevandu, onda me zatvore za drugo. Na kraju će me zatvoriti kad režem masline. A svi vinogradari bi propali da Grdović ne pije'.

Mladen Grdović (Foto: Ivo Cagalj/PIXSEL)

Iako nije htio komentirati nedavni incident, Grdović je ipak učinio iznimku.' Ja bih volio da nitko ne ulazi u privatne probleme nikome. Mene već 11 godina novine i televizija hoće baciti dolje, ali ne mogu mi baciti mojih 500 pjesama i ono što ću još napraviti. Ali samo bih volio da mi ne diraju familiju i Brankicu'.

Brankica Grdović (Foto: Filip Brala/PIXSELL)

Razumije Mladen kako svi pokazuju interes za njegov privatni život, ali kaže kako je sve otišlo ipak malo predaleko. 'Obzirom da sam medijski tako jak i popularan, mene možete, ali ne idite protiv Brankice i familije'.

Mladen Grdović (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Time je Grdović završio priču koja je uzburkala javnost.

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.