Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Modna pogreška, loša frizura ili make-up, luksuz su rezerviran za one koji uživaju u blagodatima anonimnosti. Osobe iz javnog života, osobito pripadnici showbizz scene, neprestano su na meti kritike.


Situacije koje u showbizz svijetu zahtijevaju više truda i promišljanja o modi svakako su eventi poput premijera i promocija, dodjele nagrada, festivali ili veći dvoranski nastupi. Ono što većina modnih kritičara showbizzerima uglavnom neće oprostiti jest pojavljivanje u istoj odjevnoj kombinaciji.

Jelena Rozga - 'Ovaj cirkus nije mi bio ni u opisu života!'

Vezani članci Jelena Rozga Jelena Rozga odgovorila na glasine o vezi s našim poznatim chefom i konačno otkrila svoj ljubavni status Bizarna odjeća (Foto: thechive.com) Modni izražaj im je toliko bizaran da ni njihovoj odjeći nije jasno zašto je nose

Naši sugovornici svjedoče kako su si luksuz pojavljivanja u istoj odjeći prije 15-tak godina mogli bar donekle priuštiti. Istu ste haljinu, primjerice, mogli odjenuti na nastupu u nekom zagrebačkom i splitskom klubu. Danas je priča sasvim drugačija...

'Kad sam ja se bočela bavit ovim poslom mogao si obući i pet puta, i više od pet puta jednu haljinu, a sad je internet tu, društvene mreže, portali', priča Jelena Rozga i dodaje: 'Naravno ne moš se svima svidit, i ne možeš svima udovoljit. Ali eto radimo stvarno na tome da prvenstveno se to mojoj publici svidjet'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook