Što li će dalje biti...

Princ Harry i Meghan Markle u tajnosti izveli potez koji su već dugo čekali, iz palače su odbili dati komentar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan susreli su se u četvrtak licem u lice s kraljicom Elizabetom, rekao je njegov glasnogovornik nakon što su novine The Sun izvijestile o posjetu.

Glasnogovornik je rekao kako je par svratio u Ujedinjeno Kraljevstvo na putu za Haag, u kojem će prisustvovati na Igrama Invictus, dodavši da je Harry ranije rekao kako se nada da će vidjeti svoju baku.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Buckinghamska palača odbila je dati komentar.

The Sun je naveo kako su Harry i Meghan također vidjeli princa Charlesa tijekom posjeta dvorcu Windsor, što je bilo njihovo prvo zajedničko putovanje u Britaniju otkako su napustili kraljevske dužnosti u ožujku 2020.

Harry, koji se s Meghan preselio u Sjedinjene Države, prošlog je mjeseca propustio komemoraciju za svojeg djeda, princa Philipa, vojvodu od Edinburgha, koji je umro u travnju prošle godine.

Njegov nedolazak uslijedio je nakon neslaganja s britanskom vladom oko sigurnosne zaštite tijekom njegova boravka u Britaniji.

Kraljica, koja će kasnije ovog mjeseca napuniti 96 godina, pati od problema s pokretljivošću i nije prisustvovala na godišnjoj misi na Veliki četvrtak u kapeli sv. Jurja u dvorcu Windsor. Također neće prisustvovati na nedjeljnoj uskrsnoj misi u Windsoru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene