Iako su kao štenci toliko neodoljivi da im lako popuštamo, sa školovanjem, tvrde dreseri, treba početi što prije.


Kako psu udovoljiti, a istodobno ga ne razmaziti? Kako ga socijalizirati, kada početi s dresurom - samo su neka od pitanja na koja smo dobili odgovore. 'Dajemo puno poslastica, mazimo se s njima da ih umirimo, i da steknu povjerenje u nas', priča Lorena Borko.

Vezani članci Rajko Dujmić U sjećanje na Rajka Dujmića okupili se domaći glazbenici i njegova obitelj, prisjetili su ga se s tugom, ali i ponosom Mali gadovi (Foto: thechive.com) - 15 Kućni ljubimci mogu biti pravi mali gadovi, vlasnici ih uspjeli uhvatiti na djelu

Ako ni to ne pomogne, lakše je ako je vlasnik prisutan. A upravo u društvu vlasnika, njuškice su prošetale sajmom namijenjenim baš za njih. Rijetko tko se nije zaustavio pred slasticama. A keksići, odnosno nagrade, glavni su motivatori pri školovanju pasa.

Iako su kao štenci toliko neodoljivi da im lako popuštamo, sa školovanjem, tvrde dreseri, treba početi što prije. 'Pa najbolje je sa psom počet odmah. od onih osnovnih stvari psolušnosti, sjedi, lezi, ovisi koliko će pas počet brzo prihvaćati', kazala je Lana Glavan. Više pogledajte u prilogu IN magazina.