Po kuloarima se šuška da su glumac Lujo Kunčević i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura prekinuli ljubavnu vezu.

Galerija


Glumac Lujo Kunčević navodno je ponovno slobodan. Naime, po kuloarima se šuška da je prekinuo ljubavnu romansu s bivšom Miss Universe Ivanom Mišurom.

Vezani članci Slika nije dostupna Lujo i Ivana izmjenjivali nježnosti na plaži! Hoće li uskoro pasti zaruke i svadba? Slika nije dostupna Snimljeni su: Lujo i Ivana izmjenjuju nježnosti na prepunoj plaži

Na premijeri filma "Osmi povjerenik" pojavio se u društvu glumice Ivane Kundert, a ne sa svojom djevojkom, s kojom je dosad bio nerazdvojan. U prilog tome da nisu više zajedno ide i činjenica da već mjesecima ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Ako je Lujo ponovno slobodan, drage dame, evo kratke preporuke. Lujo voli prirodne djevojke, a njegovo oko prije će primijetiti latino zavodnicu nego Balkanku. A bolje mu je, kako kaže, da ljulja nego da žulja. Što još Lujo voli, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.