Iako se u sedam sezona "Supertalenta uistinu mogu vidjeti različite vještine, čini se kako svaka audicijska emisija ipak donese nešto što dosad još niste vidjeli.

Galerija


U petoj audicijskoj emisiji "Supertalenta" vidjeli smo žonglere, judaše, već standardne pjevače i plesače te još poneke zanimljive talente. Ali i one koji se ne mogu tako nazvati. Kao i obično, bilo je onih neshvaćenih.

Vezani članci Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio "Supertalent", "Na granici", "Ples sa zvijezdama", "Provjereno" i Ivana Paradžiković u finalu nagrade Zlatni Studio Matej Mateković Za posljednja tri mjesta u finalu Supertalenta borilo se svim sredstvima, no samo je njima to pošlo za rukom

"Krivo ste protumačili. Cijela priča je krivo krenula jer je ova glazba trebala biti na kraju, da znate o čemu se radi u ovoj cijeloj priči", pokušao je objasniti Nenad Češković. Ali i onih koje su publika i žiri itekako dobro shvatili.

No najbizarniji talent kojem su ovog puta svjedočili bio je upravo onaj Busty Heart.

"Ja nemrem ovo gledati i kad čovjek misli da je vidio sve", šokirano je izjavila Maja nakon njezinog nastupa.  

Neki već viđeni talenti u novom ruhu uspjeli su pridobiti pozornost žirija poput mladog beatboxera iz Bosne i Hercegovine.

"Baš mi fali da bude još, evo, toliko si mi bio dobar da bi baš još", priznala mu je Maja.

Zamamnim plesom, Nikolina je također osvojila simpatije. Maja se Davoru pohvalila kako to može i ona pa je dobila priliku da to i dokaže.

A svoju su priliku dobili i Patricia i Mario. I dobro je iskoristili!

"Bili ste dovoljno snažni i atraktivni. Vjerujem da možete, u slučaju da prođete dalje, ponuditi još više tih akrobacija i premeta", poručio im je Davor.

Ipak, plesači koji su ove nedjelje pomeli konkurenciju bili su isti oni koji su se već plasirali u polufinale Supertalenta zlatnim gumbom, a rezultat ni ove godine nije izostao.

"Dame i gospodo, ovo je bilo najbolje ikada", zaključila je Maja i stisnula im zlatni gumb.

A ovu kreativnu ekipu imat ćete priliku malo bolje upoznati već ovoga petka, a gdje drugdje nego u - In Magazinu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Poslije dokumentarca koji je uzdrmao kraljevsku obitelj isplivali novi detalji o Harryju i Meghan