Dugogodišnje prijateljstvo

Predblagdansko ludilo uhvatilo Sašu Lozara i Luku Bulića: Opjevali su situacije u kojima su se svi našli

Saša Lozar Saša Lozar In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar i Luka Bulić - 1 Saša Lozar i Luka Bulić - 2 +0 Saša Lozar i Luka Bulić - 3 Galerija

Iako je lako reći da neki nikad ne nauče, čini se kako mnogi od nas ipak sve obavljaju u posljednji trenutak. Među njima su, priznaju, Saša Lozar i Luka Bulić.

I nova pjesma je - vani! Saša Lozar udružio je snage s Lukom Bulićem i plasirao novi božićni hit. Rukavica je bačena.

Pogledaj i ovo Saša Lozar ima li napretka? Saša Lozar odradio je finalni nastup nakon što je njegov falš postao hit na internetu, je li uspio popraviti dojam?

''Nekako da to veselje, taj nekakav muving, da čovjek s čašicom kuhanog vina cupka i da se veseli s prijateljima i obitelji, ta mi je melodija bila u glavi, to je jednostavno izašlo'', objašnjava Saša Lozar. 

''Kako mi je Luka pao na pamet? Jer je morao nabrzinu napraviti, ali stvarno je. Ja da imam vremena o Bullhitu dulje razmišljati nego što imam... Kad previše razmišljaš o nečemu, onda ne valja. Ovo uvijek na kraju ispadne da ono što prvo pomisliš da je to onako kako treba biti'', nadovezao se Luka Bulić. 

I tako je pjesma nastala i zaživjela u samo nekoliko dana.

''Nekako ti milinu u srcu napravi. Ne što je naša, ali je fakat prekrasna!  Jako smo puno puta pokušavali da on baš dobro kaže 'hej, Badnjak je' jer je to trebalo zvučati kao 'hej' kad se sretneš u gradu, a on je stalno to izgovarao kao u hrvatskim serijama'', priča Luka Bulić. 

Svakako moram spomenuti i to da su dečki odbili odgovarati na pitanja ako ih ne započnem s ''hej''.

Saša i Luka imaju toliko dugu zajedničku povijest da je jedva pamte.

''Krenulo je to prije Supernove, prvi put smo se zapravo susreli, gdje se nismo ni upoznali, ali smo bili na istom mjestu u isto vrijeme... To stalno zaboravljam. U Turbo Limach Showu tamo negdje 1992. godine'', pričaju. 

Iako su nakon toga studirali zajedno i na Ekonomskom fakultetu, spojio ih je tek naš talent show. Iako se druže i poslovno i privatno, možda je baš ova pjesma početak nove suradnje.

Što su nam dečki još sve ispričali, pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene