Nije im dosadno

Upoznajte novog člana obitelji pjevača Pravila igre, ali i skriveni talent njihova bubnjara!

Ivan Penezić - 1 Ivan Penezić - 1 DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Penezić - 1 Ivan Penezić - 2 Pravila igre Pjevač benda Pravila igre Ivan Penezić (Foto: IN Magazin) Bubnjar benda Pravila igre Goran Belošević (Foto: IN Magazin) Pravila igre (Foto: Mislav Žabarović) Pravila igre (Foto: Mislav Žabarović) Pravila igre (Foto: Mislav Žabarović) +0 Pravila igre (Foto: Mislav Žabarović) Galerija

Pravila igre snimila su, kako kažu, dosad najbolju pjesmu. Ipak, publici su je odlučili premijerno predstaviti kad završi izolacija. Ondje su otkrili i neke dosad skrivene talente. Tko je u svoja četiri zida postao masterchef, a tko pak budnim okom pazi da članovi benda ne nakupe višak kilograma? Naša Anja Beneta upoznat će vas i s novim članom obitelji pjevača Ivana, koji mu katkad posluži i kao uteg za vježbanje.

Kako nam stvari stoje, Pravila igre nažalost uskoro nećemo slušati na koncertu, no dečki u rukavu već skrivaju novu pjesmu kojom namjeravaju oduševiti svoje obožavatelje. Zasad u ladici čeka neka bolja vremena.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"Radi se o pjesmi koja će se zvati 'U hladnoj sobi' i po nama je to najbolja pjesma koju je naš autorski dvojac, bračni par Buljan ikada napisao", otkrio nam je bubnjar Goran Belošević.

Iako im ovih dana, priznaju, najviše nedostaju koncerti i druženje s publikom, Pravila igre poštuju pravila nacionalnog stožera. U svoja četiri zida otkrili su i neke nove talente. Iako u bendu klavijaturist Marko slovi za najboljeg kuhara, njegov bratić, bubnjar Goran opasno prijeti da ga skine s trona.

"Tijekom ove samoizolacije shvatio sam dvije stvari. Prvo, da krv nije voda, a drugo, da imam skriveni talent za kuhanje jer svaki dan nešto novo kuham. Ništa nije po receptu, sve je onako, kako bi se reklo, odoka i moram priznati da je sve jako, jako fino. Danas su na meniju istarski pljukanci u umaku od bijelog tartufa i puretina na žaru", pohvalio se Goran.

"Kako je bila nestašica kvasca, dao sam si truda napraviti svoj takozvani starter, uzgojiti divlji kvasac za pečenje kruha od kiselog tijesta i potrošio sam tjedan-dva na to, i zabavljajući se time dosta sam zadovoljan s rezultatima", priznao nam je Marko.

Dok se bratići Belošević zabavljaju s kuhačom, pjevač Ivan s kolačićem u ruci bacio se na dresuru svog novog člana obitelji.

"Zapravo mi se cijela izolacija vrti oko ovog novog prijatelja koji mi uvelike pomaže da ne poludim u cijeloj ovoj situaciji, tako da njega treniram, odgajam, šećem, učim trikovima", otkrio nam je pjevač Ivan Penezić.

Da je u zdravom tijelu zdrav duh, ovi dečki odavno dobro znaju. Iako spravljaju delicije za prste polizati, iz izolacije ipak neće izaći s viškom kilograma.

Čak i kad bi vježbanje htjeli baciti u drugi plan, njihov klavijaturist, koji u džepu ima diplomu Kineziološkog fakulteta, pronašao je način da ostale članove benda kontrolira iz udobnosti vlastitog doma.

"Dam si truda pa online provjerim što moji kolege iz benda rade. Mislim da je izuzetno važno ostati fizički aktivan u ovoj stresnoj situaciji zato što nam tjelesna forma i aktivnost omogućuju da zadržimo zdrav razum i da psihički budemo okej", zaključio je Marko.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene