Nevjerojatno!

Pravila igre nakon snimanja spota opkolila policija, saznajte zašto su dečki zoru umalo dočekali u pritvoru!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pravila igre - 1 In Magazin: Pravila igre - 2 In Magazin: Pravila igre - 3 In Magazin: Pravila igre - 4 In Magazin: Pravila igre - 5 In Magazin: Pravila igre - 6 In Magazin: Pravila igre - 7 In Magazin: Pravila igre In Magazin: Pravila igre In Magazin: Pravila igre +4 In Magazin: Pravila igre Galerija

Pravila igre imaju novog člana benda, basista Dinka. Publika ga je imala priliku upoznati na koncertima, ali i u videospotu njihova božićnog hita "Sretan Božić ljubavi", koji su snimali do kasno u noć.

Ovaj Božić mnogi će dočekati prema pravilima Pravila igre. A pravila su sljedeća: mnogo smijeha, dobrog raspoloženja i plesa. Upravo time odiše prva božićna pjesma poznatog benda, potekla iz božićno-glazbene radionice bračnog para Buljan.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić nikad nije više nastupao Naš glazbenik osvrnuo se na bivšu ljubav i poželio joj sve najbolje: ''Mislim da ju čeka svijetla budućnost''

"Ono što je meni bilo posebno drago je što smo imali dvije opcije. Napraviti jednu preemotivnu, sjetnu pjesmu i dodatno ljude zbedirati u ovom periodu korone ili napraviti nešto što je simpatično, veselo, poletno. I naravno kako sam ja ovako ultra emotivan lik, hladni Šveđanin, uzeli smo opciju da se svi vesele. Meni je iskreno drago i mislim da smo pogodili zato sto ljudima u ovo doba definitvno treba sto manje depre i sjete'', govori pjevač Ivan Penezić. 

Osim nove pjesme, Pravila igre mogu se pohvaliti i novim članom. Riječ je o mladom Bjelovarčaninu Dinku Hajtiću, koji je na basu zamijenio dosadašnjeg basista Petra.

A dečki su oduševljeni svojim novim izborom. Dinko se u bend, kažu, uklopio kao da je tu od prvog dana.

''Inače je medicinksi tehničar, ako nekome pozli na pozornici, imamo odmah rješenje'', šale se. 

Još nikomu nije pozlilo, no dečkima ipak nije bilo dobro kad su ih nakon simanja spota u jednom trgovačkom centru, u kasne noćne sate okružili policajci i rotirke.

"Izlazimo mi van iz dotičnog trgovačkog centra. Ja naravno držim kofer od gitare u ruci, dio njegovog bubnja i odjedanput otključavam svoj auto i vidim nekakve plave rotirke. Iz mraka ti je došla policija, optužila nas je da pljaćkamo shoppig centar i rekla da izvadimo sve iz kofera , iz gepeka. I sad ja krenem otvarati gepek, vidiš Božićne majice što je indikativno da sam možda opljačkao shopping centar , onda vidiš gitaru, ok, to nisam mogao ukrast u centru , onda im je postalo sumnjičavo: fakat dečki vi snimate spot?! ", ispričali su. 

Po nezaboravnoj, ali stresnoj anegdoti nakon snimanja, Ivan će božićni videospot pamtiti i po zagrljajima s hrvatskom Claudiom Schiffer Anjom Bijelić, s kojom se ljubav rasplamsala još u prethodnom spotu.

Uz prelijepu Anju, uloga u videospotu pripala je i Ivanovu ljubimcu Lexu, koji je na snimanju doslovno ukrao show.

Cijeli razgovor pogledajteu videu!

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene