Iako je upravo on odabrao namirnicu za kulinarski izazov, srdela mu je na kraju presudila. Vrata Celebrity Masterchef kuhinje zatvorila su se za glumcem Nikšom Kušeljom.


Odlazak iz najpoznatije reality kuhinje, Celebrity MasterChefa, poznatog glumca i pjevača Nikšu Kušelja nije nimalo obeshrabrilo. Naprotiv, Nikša samouvjereno kreće dalje.

Vezani članci Slika nije dostupna Nije mu uspjelo: 'Gasio sam požar peršinom!' Slika nije dostupna VIDEO Ivica Skoko: 'Nisam dobro napravio tu prokletu tjesteninu!'

'Dakle, imaju ti koncerti s Visconti bendom. Ima par divnih projekata s mojim omiljenim redateljom filmskim Branom Ištvančićem. Ima dosta poslovnih i provatnih stvari s kojima polako i lijepo idem naprijed', otkrio je Nikša.

'Došla u MasterChef, a ne zna prepoznati papriku od rajčice!´

Konstanta njegova života je sol. Bila je povod za knjigu 'Fleur de sel' i nosač zvuka 'Berači soli'.

'Puno je divnih asocijacija na sol i zato sam sol izabrao kao metaforu ne samo za život nego i za čitavu jednu filozofiju', otkrio je.

'Sol se neprijatelju baca u oči, sol na ranu znači jedno iscjeljenje, iskupljenje, sol na rep je jedna duhovita inačica. Sol je oduvijek bila jedan interesantan obred', objašnjava Nikša.

Ovaj 43-godišnji Dubrovčanin zaljubljen je u svoj grad, stoga rado čuva i njegove tradicije. Svakog ljeta sudjeluje na utakmicama vaterpolske divlje lige. Ne propušta Ljetne igre, a rado zasvira i u limenoj glazbi.

Budući da gotovo pola života živi u Zagrebu, tvrdi kako nikada nije naučio zagrebački način života.

'Mislim da nema potrebe, zašto bježati od nečega što nije tvoj identitet', rekao je Nikša.

Tek mu se katkad, omakne pokoji 'kaj'.

A prije godinu dana Nikšino je srce osvojila poznata fotografkinja Mara Bratoš, a što je nam je otkrio o svojoj ljubavnoj vezi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook