Jadranska obala još jednom se potvrdila kao idealno odredište za odmor bogatih i slavnih. Očito se glas o ljepotama lijepe naše pronio svijetom jer svoj odmor u Hrvatskoj trenutačno provode Kevin Costner, Demi Moore i Bernie Ecclestone.


Posljednji u nizu bogatih i slavnih koji je odmor odlučio provesti upravo u Hrvatskoj holivudska je zvijezda Kevin Costner. Kako javljaju mediji odlučio se za netaknutu prirodu dubrovačkih Elafita. Još uvijek nije sigurno odmara li se Kevin na jahti ili se odlučio za hotelski smještaj - no sigurno je kako se odlučio za mali otok nadomak Dubrovnika.

Važno je imati vilu na jugu Hrvatske - bogataši pronašli raj na našoj obali

Vezani članci Demi Moore Ovom šokantnom promjenom lica mnoge je zgrozila, ali kako se čini, naučila je lekciju Tamara i Slavica Ecclestone (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Otkrivena burna svađa u obitelji jedne od najbogatijih Hrvatica: Mama i kći nisu razgovarale godinu dana

Nešto sjevernije od Kevina, na Korčuli, odmor s kćerima provodi holivudska glumica Demi Moore. Glumica izrazito pazi na svoju te privatnost svojih triju kćeri iz braka s Bruceom Willisom s kojima uživa u ljepotama otoka. Upravo zato teško im je ući u trag. Poneki detalj o tome kako se provode može se doznati tek iz fotografija koje njezine kćeri objave na društvenim mrežama.

Inače, ove godine među poznatima i te kako je vidljiv trend kupovine nekretnina na dubrovčakom području. Kuće su tu kupili nogometaši Edin Đeko i Srđan Lakić, NBA zvijezda Bojan Bogdanović i naravno Slavica Ecclestone.

Jadransku obalu ni ove godine nije zaobišao šef Formule 1 - Bernie Ecclestone. Kratko nakon što se njegova kćer Tamara na Mikonosu odmarala s obitelji na Petari, obiteljska jahta uplovila je u Jadran. Time je broj poznatih svjetskih zvijezda koje se odmaraju na našoj obali dosegnuo uistinu zavidnu brojku. Nadamo se da će trend u budućnosti još više rasti. 

Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook