Kamo izaći?

Je li u Hrvatskoj odzvonilo narodnjacima?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I dok su donedavno u Hrvatskoj preko noći nicali različiti narodnjački klubovi, situacija se napokon mijenja!

Zagrebačka klupska scena od sinoć je bogatija za još jedno mjesto. Čini se da se uspavana metropola u posljednje vrijeme noćnim pticama, unatoč krizi, trudi ponuditi što bolju i raznovrsniju ponudu.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović - 2 "ljepotice naša" Lejla Filipović oduševila fotografijom zbog koje može parirati holivudskim zvijezdama: "Ti u svemu blistaš!"

'Moramo se zabavljati, jel... Znači klubovi, kladionice, pekarne. Ja želim svima da dobro rade, kako klubovima, tako i pekarnama, kladionicama ne', smije se Tarik Filipović.

Mislili ste da su srpski narodnjaci loši? Poslušajte OVO!

A večernji se život, ako je suditi prema ponudi, pokrenuo u nešto urbanijem ritmu. U posljednja dva mjeseca svi novootvoreni zagrebački klubovi odlučili su se za komercijalnu glazbu, za razliku od dosadašnjih masovnih otvorenja narodnjačkih klubova.

'Znam da postoji urbano, postoji seljačluk i urbanluk, ali bojim se ako to dođe i s jedne i druge strane do svoje granice, neće valjati ni jedno ni drugo. Mi smo nekakva rock generacija i stvarno smo se educirali. Mislim da je sad jednostavno poplava svega', rekao je Zlatan Zuhrić Zuhra.

'Znate što, ja sam uvijek za to da ljudi slušaju šta god hoće. To je stvar ukusa i ja u to ne ulazim, poštujem sve', otkrio je Tarik Filipović.

'Mislim da jedan veliki grad kao što je grad Zagreb, kao što je uostalom urbani centar, mora imati sve i nuditi za puno ukusa svašta', rekla je Suzy Josipović.

Što su nam još poznati Hrvati otkrili, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene