Koji ulet najbolje pali?

Što žene žele? Čini se da univerzalni odgovor na to ne postoji, no kada su u pitanju frajeri, poznate dame slažu se u jednom!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Maja Bajamić, Žanamari Perčić i Sandra Perković Maja Šuput Maja Bajamić Davor Garić i Nives Celzijus Snježana Mehun +0 Barbara Nola (Foto: IN Magazin) Galerija

Slavne Hrvatice odgovorile su na pitanje što žene žele, koliko im često muškarci moraju govoriti ''volim te''. Cijene li više romantične geste ili skupocjene dijamante? Koji ulet najbolje pali? Slavne domaće pjevačice, glumice i sportašice odgovore su dale Davoru Gariću za IN magazin.

"Nikad muškarci ne mogu fulati s nekom duhovitošću. Humor je uvijek na cijeni, humor uvijek pali. I jednostavnost", zaključila je Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Ako je duhovitost toliko važna, kako to da moćne, uspješne, bogate i slavne dame rijetko, gotovo nikad ne padnu na ludo zabavnog siromaha?

"Stvar je u tome da možda takav netko ne bi meni prišao. Prišao bi mi na način da počne flertovati sa mnom, a onda ako bi došlo do neke situacije da idemo na nekakav ozbiljniji dejt, to se ne bi dogodilo. Muškarci su većinom lovci i pokušavaju stalno nešto uloviti, ali većina ne ide do kraja", objasnila je PR stručnjakinja Snježana Mehun.

Pa, dragi frajeri, ako ste odlučili prići dami i šarmirati je komplimentom, imajte na umu da su vas u tom slučaju mnoge prekrižile već u startu.

"Uvijek ti je zanimljiviji onaj koji te manje ferma. Pet te gleda, šesti ne - ma nemoj, tebi nisam dovoljno dobra? A tvojim frendovima jesam, onda počneš malo, znaš", izjavila je pjevačica Maja Šuput jednom prilikom.

"Moram priznati da koliko god jednoj ženi imponira kompliment kad ti netko uleti, nikad takvi uleti nisu prošli kod mene. Ja sam uvijek gledala one nedostupne, nedostižne", priznala je pjevačica Žanamari Perčić.

Koplja se lome i oko toga što žene žele kad muškarac odluči postaviti krucijalno pitanje - ''Hoćeš li se udati za mene!'' Vole li se žene više zaručiti romantičnim prstenom od tratinčica ili u obzir dolaze samo zlato i dijamanti?

"Pa, sad će svaka reći: 'Joj, meni je samo bitno da me zaprosi, pa makar to bilo i cvijeće!' - laže! Mislim da su optočeni dijamanti ipak špica svakoj. Ja nisam bila zaprošena ni s jednim ni s drugim, nego je bilo ''Ili hoćeš, ili nećeš!" otkrila je glumica Ana Begić Tahiri.

Ipak, imajte na umu da kod nekih ne pali ni najveći dijamant iz kataloga.

"To je najgore, to je kao da dođeš u dućan za cipele i platiš kaparu na neku cipelu! Vidi, bogati! Znači, muško stavi ženskoj prsten i ona mora hodati okolo. Još smo mi žene kao sretne. Pa, brate, umjesto da plačeš, čovječe! Kaparu je stavio na tebe, a on ide van i on je slobodan! Zašto ne biste stavili svi onda, ajde stavite i muški i ženske prstenje", zaključila je pjevačica Maja Bajamić.

Kako se u vašu spavaću sobu ne bi uselila monotonija, nemojte misliti samo na sebe, nego dobro istražite i što ona želi.

"Romantika, nježnost i predigra ili divlje, neobuzdano i nabrzaka? E, pa oboje, da budem iskrena. Oboje. Ne u istom danu, možda može i u istom danu, nego zavisi o događaju, raspoloženju", otkrila je bacačica diska Sandra Perković.

U bračnim vodama žene vam možda neće sve nacrtati i dati jasne ''upute za uporabu'', ali s konstantnim pokazivanjem ljubavi nećete pogriješiti.

"Po mogućnosti svaki dan trebate govoriti ženi da ju volite, a u najgorem slučaju može svaki tjedan. Ne mora reći riječ. Poljubac je dovoljan. Bolje skuhati divan ručak, reći nešto zabavno, nasmijati me", izjavila je glumica Barbara Nola.

I najvažnije, kada su u vezi ili braku, žene žele uz svojeg muškarca biti ono što jesu. Nikako ih ne pokušavajte obuzdati ili promijeniti.

"I da mogu biti ono što jesam zato što sam kroz svu svoju karijeru vidjela koliko ima predrasuda, koliko ljudi ustvari nemaju pojma kakva sam ja karakterno i mislim da osoba koja će mene takvu prihvatiti i voljeti moju ludost", zaključila je pjevačica Lana Jurčević.

Što žene zaista žele, nama muškarcima i dalje će ostati misterij, no dok je uz vas uz osmijeh, znajte da je sve u redu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) +0 Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Celebrity Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene