Potraga za novim hrvatskim supertalentom se nastavlja. Za slučaj da ste propustili nedjeljnu emisiju, donosimo vam kratki presjek nastupa. Tko je Maji uspio razmazati šminku, a tko vratiti osmijeh na lice, koga je Martina obasula komplimentima te za čiji su život strahovali, otkrila je Sanja Kuzmanović.

Galerija


S još jednom audicijskom emisijom iza sebe, na pola smo puta do emisija uživo.

Vezani članci Indira Levak Zvjezdani trikovi vladarica transformacije: Otkrivamo kako do novog izgleda bez trajne promjene imidža Julia Roberts Prirodno je najbolje: Koje se to rijetke holivudske zvijezde opiru trendu estetskih zahvata?

Bez zlatnog gumba, ali s četiri ''da'' emisiju je otvorio dječji zbor iz Varaždina, a suze su tekle u potocima...

"Ne znam kaj mi je, predobri su", rekla je uplakana Maja Šuput.

No ubrzo ju je oraspoložio Buki Skandal.

"E, sad, znate, braćo, da nam treba tri da za prolazak? Čuj mene, da nam treba, kao ja sam dio nastupa", nasmijala se Maja.

Malo je reći da su i Serbian Jumperzi iznenadili žiri svojom vještinom, no pravo iznenađenje tek je uslijedilo. Prvo na solo točki, potom i na zajedničkom nastupu Kathy Donnert sa suprugom.

"Posljednjih nekoliko sekundi bojala sam se da će ona odletjeti na stol", priznala je Martina. 

Priču je zapečatila 21-godišnja, kako se sama nazvala, Pekarica Marica. I možda baš zato nitko nije očekivao ono što se dogodilo.

"Ja kad sam vidjela što pjevate, prvo sam pomislila - ova je ili potpuno luda ili je genijalna pjevačica. Ispalo je da je ovo drugo", priznala je Maja.

Tko će u sljedećoj emisiji žiri ovako oboriti s nogu, saznat ćete već u nedjelju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta