Pozornica čeka

Posljednje pripreme su u tijeku! ''Supertalent'' uskoro ponovno na malim ekranima!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Žiri Supertalenta Martina Tomčić Janko Popović Volarić Martina Tomčić Martina Tomčić +0 Maja Šuput Tatarinov Galerija

Baš kako su i naviknuli! Uz pjevače, plesače, zabavljače, ali i one natjecatelje s neobičnim talentima - članovi žirija Supertalenta u osmu sezonu ulaze itekako spremni. Poznata četvorka – Maja, Martina, Janko i Davor otkrivaju zašto je važno pokazati talent i slijediti svoje snove, biti ustrajan te da ni na jednom putu prema zvijezdama nije lako.

Pjevači, plesači, zabavljači! Već viđeni ili potpuno neočekivani talenti! Ulazak u osmu sezonu popularnog talent showa se zahuktava!

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent ''ako mislite da ste vidjeli sve...'' Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Supertalenta: ''Neki kandidati su toliko šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas!''

''Moj supertalent je plesna točka. Ljubav prema plesu traje od malih nogu, upisala sam se u HNK u Splitu sa svojih 9 godina'', priča Sunčica Bandić. 

''Govoriti ću stihove Bertola Brechta ''snovi jedne služavke'' , njegova stvar koja je prethodila songu iz opere ''za tri groša'', objasnio je Željko Bosanac. 

Bilo bi šteta propustiti priliku! Jer pozornica čeka neku novu supertalent zvijezdu!

''Ovo je njihovih 5 minuta.Osobno jer najgore od svega je da ti život prođe ili nekakve godine, u kojima si mogao pokazati svoj talent a ti togledaš od doma'', smatra Maja. 

Za pustiti konfete i podići publiku na noge spreman je i zlatni gumb! Žiri ne krije koliko je zadovoljstvo kada baš njime usreći onog tko je tek na početku ispunjenja svojih snova:

''Uvijek na početku svake sezone si kažem, okej sad si stvarno sve vidjela, i svaka sezone me iznova opetiznenadi'', kaže Martina.

''A poručio bi, a ništa, da pokažu ono da pokažu što su radili i pripremali, da tu nema straha, mi svi navijamo da ljudi budu što bolji i nek daju najboljeod sebe'', dodao je Janko. 

Jer među mnoštvom - nekolicina je onih koji su itekako posebni. A ovo bi mogao biti njihov početak.

''Imam tremu, obično se događa da kad čovjek želi da to otpjeva ono stvarno onako jako dobro. Ja ću nastojat da to bude kak spada'', rekla nam je Mira Piščetek. 

Na putu prema uspjehu nikada nije lako. Zna to i naš žiri:

''Moja profesija je jako puno audijcija i ti se moraš naviknuti da te ošamare, da ne prođeš, pokušaš dati najbolje od sebe'', priča Janko.

''Ja sam uvijek imala želju i volju da uspijem, ali sam uvijek imala jako puno prepreka. Počela sam kad je moj otac bio jedan od najpoznatijih hrvatski menadžera, pa se svaki uspjeh pripisivao ah to je tata sredio. Zanemarivao se moj trud, rad, želja'', iskreno kaže Maja. 

Ono zbog čega su, uz znanje i talent, ondje gdje danas jesu, je ustrajnost.

''Nikome nije sve divno i krasno, i mislim da teški trenuci i padovi, nas brže vode uspjehu, i više cijenimo da uspijemo'', priča Davor Bilman. 

Cijeli je život pozornica, a prilika je nešto što se ne propušta!

''Uvijek je važno probati, može se dogoditi da uspiješ, a može se dogoditi da ne uspiješ, ali uvijek je bolje uspjeti nego ne uspjeti. A i neuspjeh je put prema uspjehu'', zaključio je Davor. 

Osma sezona popularnog talent showa uskoro ponovno otvara svoja vrata gledateljima malih ekrana. A neki novi supertalenti samo što nisu otkriveni! Zabava je zajamčena! I uskoro stiže na Novu TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene