Jesen u novim bojama

Vaša omiljena emisija IN magazin u novom ruhu - upoznajte novu voditeljicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvu emisiju iz novog studija IN magazina gledatelji imaju priliku pogledati već danas od 17.30 sati.

Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo već šestu sezonu. U slavljeničkoj godini Nove TV i najgledanija lifestyle emisija priprema brojne novosti, a novi koncept krenut će već od danas, 12.listopada. Glavna urednica Ivana Mandić zajedno s dnevnim urednicama i reporterkama Ivanom Nanut i Svjetlanom Matić, te timom od 11 novinara priprema brojna osvježenja, a osim novog studija, novog koncepta, rubrika, i brojnih zabavnih tema koje gledatelji imaju priliku već od danas pratiti, IN magazinu se pridružuje u voditeljskoj ulozi i popularna pjevačica Renata Končić Minea.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Diva naša prekrasna" Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

 

Prvu emisiju iz novog studija IN magazina gledatelji imaju priliku pogledati već danas od 17.30 sati, a Renata će ju voditi zajedno s Miom Kovačić koja je njeno zaštitno lice od samog početka emitiranja ove najgledanije lifestyle emisije.

Mineu su u voditeljskoj ulozi gledatelji Nove TV već imali priliku gledati u emisiji humanitarnog karaktera Radna akcija, a o svojem angažmanu u IN magazinu kaže:

NOVA ERA Party o kojem će se još dugo pričati - evo kako je bilo

Jako sam sretna s ovom prilikom koja mi je dana jer sam zaista uživala u dosadašnjoj voditeljskoj ulozi, i zahvalna sam što mi je od strane uredništva i produkcije IN magazina dano povjerenje i na ovoj emisiji koju neizmjerno obožavam i pratim od prvog dana. U novom studiju IN magazina osjećam se sjajno i iskreno se veselim novim izazovima. – izjavila je Renata Končić koja, kako kaže, pri tome neće zapostaviti niti svoju pjevačku karijeru.

 

Dugogodišnja glavna urednica IN magazina Ivana Mandić o novostima u emisiji kaže: IN magazin od danas dolazi u novom ruhu, no ono što je još važnije od toga, našim vjernim gledateljima pripremili smo brojne novosti i iznenađenja koje će novu sezonu zasigurno dodatno obogatiti sa korisnim, intrigantnim i ekskluzivnim i prije svega zabavnim sadržajem.

Osim Mie Kovačić i Renate Končić Minee i dugogodišnji novinar i nositelj brojnih popularnih rubrika IN magazina Dalibor Petko u novoj sezoni ulazi u studio emisije te će jednom tjedno ugostiti zanimljive goste u svom zabavno glazbenom showu ''Petkom s Petkom''.

Dalibor Petko, će se jednom tjedno - naravno petkom, u studiju IN magazina družiti s poznatim osobama s domaće javne scene.

Silno smo uzbuđeni oko novog studija i svih novosti koje pripremamo, te iako sam dio emisije gotovo od samog starta, osjećam se kao na nekom novom početku. Petkom s Petkom postaje zabavni show koji će vrati glazbu u domove naših gledatelja, a već ovog petka zapjevat ćemo i družiti se s Tonyjem Cetinskim koji je moj prvi gost.“' – izjavio je Dalibor Petko. ''Petkom s Petkom“ donosi i brojna iznenađenja kako za goste showa, tako i za gledatelje IN magazina, a su svemu će Daliboru Petku pomoći i suvoditeljica Renata Končić Minea.

Bili su to najljepši dani njezinog života, a sada se ponovno vraća!

Gledatelji će upoznati i ''Žene van domene'', tu je i nova rubrika ''Skrivena kamera'',''Makeover'', te neizostavne ''Jadrankine kućne čarolije''. Uskoro stiže i novi serijal zanimljivih intervjua s vrhunskim sportašima koje može napraviti jednako tako vrhunska sportašica i novinarka Doris Vrečko u svojoj rubrici ''Time out s Doris''. Što nam sve novoga još IN magazin donosi, saznat ćemo uskoro, a već danas od 17.30 gledatelji Nove TV imaju priliku pogledati prvu emisiju iz novog TV studij

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene