Malo ljubomore izazvalo je naguravanje, nakon čega su se potukli. Brankica je Mladena istukla štapom, a on je razbio stol. Nakon toga popularni pjevač je završio na psihijatriji.


A pomirili su se Mladen Grdović i njegova voljena Brankica. Iako su nakon posljednje incidenta, u kojem su oboje zaradili prijavu zbog obiteljskog nasilja, počeli živjeti na odvojenim adresama, Brankica se ipak vratila u obiteljski dom.

Vezani članci In Magazin: Nova sezona Supertalenta Žiri ne krije oduševljenje kandidatima osme sezone Supertalenta, a show kreće već ove nedjelje! In Magazin: Poznati u Klubu 60 Tko sve slavi 60.rođendan? Poznate zvijezde o ulasku u novo desetljeće života: "Ne plašim se niti jedne svoje godine"

Do posljednje svađe u nizu je došlo kada Mladen nakon posla nije dobio juhu te je želio vidjeti što Brankica skriva u torbici za izlazak. Malo ljubomore izazvalo je naguravanje, nakon čega su se potukli. Brankica je Mladena istukla štapom, a on je razbio stol. Nakon toga popularni pjevač je završio na psihijatriji.

'Meni možete što hoćete, ali nemojte mi protiv Brankice i familije', rekao je Grdović.

Sada je, kaže, sve u redu, ponovno se posvetio sportskom životu i ostavio se bevande.

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.