Tužan dan

Donalda Trumpa niste nikad vidjeli ovakvog: Pokopana njegova prva supruga Ivana, obitelj se od nje oprostila u New Yorku

Donald Trump Donald Trump Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump Ivana Trump i Rossano Rubicondi Ivana Trump i Rossano Rubicondi +25 Ivana Trump i Donald Trump - 5 Galerija

Bivši predsjednik Donald Trump i njegova najstarija djeca okupili su se u srijedu u crkvi u New Yorku kako bi se oprostili od Ivane, Trumpove prve supruge i majke troje djece, koja je prošli tjedan umrla u 74. godini.

Don Jr, Ivanka i Eric Trump pridružili su se svom ocu i bivšoj prvoj dami Melaniji na sprovodnoj misi za majku u crkvi St. Vincent Ferrer na Upper East Sideu na Manhattanu.

Pogledaj i ovo Ivana Trump i Milan Bandić Uvijek se vraćala Ivana Trump rado je dolazila u Hrvatsku, pogledajte fotografije snimljene tijekom njenog boravka u Lijepoj Našoj

Eric Trump rekao je okupljenim ožalošćenima da je njegova majka, rođena u Češkoj, bila utjelovljenje američkog sna i sila prirode, izvijestio je New York Post.

Ivana Trump, prva supruga bivšeg američkog predsjednika, umrla je u četvrtak od ozljeda zadobivenih u padu niz stepenice u svojoj kući.

Bila je manekenka koja je odrasla pod komunističkom vladavinom u bivšoj Čehoslovačkoj prije nego što se 1977. udala za Donalda Trumpa, tada mladog poduzetnika.

Tijekom 80-ih Trumpovi su bili jedan od slavnih parova u New Yorku i živjeli su ekstravagantnim životnim stilom.

Nekretninski posao Donalda Trumpa je rastao, a s njim i njihova moć. Ivana Trump preuzela je brojne ključne uloge u suprugovom poslu.

Njihov razvod početkom 90-ih, za koji se nagađalo da je djelomično uzrokovan aferom Donalda Trumpa s glumicom Marlom Maples, pružio je sočno štivo njujorškim tabloidima.

Ivana Trump nastavila je uživati ​​u uspješnoj vlastitoj poslovnoj karijeri, razvijajući odjeću, nakit i kozmetičke proizvode te je napisala niz knjiga.

Udavala se četiri puta u životu, jednom prije braka s Donaldom Trumpom i dva puta nakon njega.

(Hina)

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek i Marija Šerifović Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek +6 Matija Cvek - 2 Celebrity Matija Cvek objavio fotografiju s pjevačicom koju regija obožava i sve iznenadio: "Zbližili smo se..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene