Najuspješniji hrvatski tenisač u povijesti, osvajač Wimbledona Goran Ivanišević, svojim je humorom i karizmom često tjerao na smijeh sve ljubitelje tenisa.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Sandi Cenov - 4 Sandi Cenov progovorio o prijateljstvu s Đorđem Balaševićem i otkrio kako su se upoznali Goran Čipčić Projekt "Startaj Hrvatska" za njega je bila avantura života koja ga je dovela do uspjeha, a ima i nove planove!

U ekskluzivnom intervjuu za In Magazin prvi put otvoreno je progovorio o nekim stvarima. Goran nam je ispričao sve o svojim najvećim biserima, 'podvalama' koje je smiještao kolegama, okladama s turnira, ali i intimnijim stvarima - o braku sa suprugom, manekenkom Tatjanom Dragović, i odrastanju njihove djece.

>> Zgodne Fanine prijateljice - E to je party na kojem bi rado bili!

'Bilo je puno mojih bisera, ali možda je najveći onaj kada sam razbio sve rekete u Brightonu, i nisam mogao nastaviti meč, što se nije dogodilo u povijesti tenisa. Morao sam predati meč zbog nedostatka tenskih rekvizita. To se i dan danas prepričava, to je ipak remek djelo jednog teniskog poluluđaka', prepričao je Goran.

Danas uživa u obiteljskom životu, sa suprugom Tatjanom Dragović ima dvoje djece, Amber Mariju i sina Emanuela.

'Mi smo skupa od njezine 18-te godine, mi smo najbolji prijatelji, i to je najvažnije, to prijateljstvo. Bilo je i loših i dobrih i svakakvih trenutaka, ali ostali smo najbolji prijatelji i uvijek će tako biti. Podrška smo jedno drugom, bez obzira kako neki ljudi i navijali da ne bude tako i svašta radili. Bila je uz mene kad mi je bilo najteže, kad se s nekim vežeš, to je doživotno', ispričao je Ivanišević.

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook