Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Emsiija inMagazin vam donosi najslasnije recepte koje preporuča Podravka.


PILETINA NA MEDITERANSKI
(4-6 osoba)

Vezani članci Slika nije dostupna Vikendi su slađi uz inMagazin! Evo zašto… Slika nije dostupna 400.000 gledatelja kuha uz inMagazin

800 g pilećih bataka i zabataka
5 žlica SMS Ekstra djevičanskog maslinova ulja
100 g luka
50 g Pancete Podravka
100 ml Pasirane rajčice Podravka
3 češnja češnjaka
50 ml prošeka
1 žlica kapara
450 g Zamrznutog graška Podravka
400 g mladoga krumpira
sol i papar

1 žlica nasjeckanog peršina

1 žlica Vegete

Na  zagrijanom ulju popecite piletinu narezanu na komade s jedne i druge strane. Meso izvadite, a na ulje dodajte nasjeckani luk i popecite. Dodajte na kockice narezanu pancetu, protisnuti češnjak i zalijte prošekom i pasiranom rajčicom.
Vratite piletinu te pospite 1 žlicom Vegete. Nastavite pirjati uz podlijevanje vodom oko 5 minuta, a zatim umiješajte kapare, grašak, narezan krumpir i kuhajte još 20 minuta dok povrće omekša. Po potrebi posolite i popaprite te pospite nasjeckanim peršinom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju