Već od danas možete uživati u novoj sezoni našeg zabavno-glazbenog showa Petkom s Petkom. Colonia i Slavonia bend prvi su gosti u novoj sezoni.


Od danas se i vi možete udobno smjestiti pred male ekrane jer počinje nova sezona showa Petkom s Petkom koji je već u prvoj sezoni osvojio srca brojnih gledatelja.

'I sad u drugoj sezoni sve ono što sto ste navikli najbolje od prve ,ali još puno više izazova iznenađenja, sjajnih gostiju i odlične svirke. To je druga sezona Petka s Petkom, obećajem', rekao je Dalibor Petko.

Obećanje je ispunjeno već u prvoj epizodi. Uz Coloniju i Slavonia bend zabave nije nedostajalo, a gostovanje glavnih glumaca serije Zlatni Dvori koja uskoro počinje s emitiranjem na Novoj tv zabavu je podiglo na novi nivo. 'Svi su dali sve od sebe. Mi smo doslovno plakali od smijeha kad smo vidjeli kako glumci idu u smjeru Colonije ili Colonija glumačkim vodama', otkrio je Petko i dodao kako će biti posebno za vidjeti Borisa koji radi sve te plesne ritmove, ali nikad ne pleše. Koliko god izazovi bili teški, nijedan gost mu nije rekao ne. 'Prije emisije mi kažu, jao gledali smo tvoju emisiju, jao što nas čeka. Ali mi to uvijek izvedemo da se svoi osjećaju ugodno iako im možda izazov i ne ide', rekao je Petko.

Kada emisija nastaje uz ovoliku dozu smijeha i pozitivne zarazne energije, rezulatat ne može biti loš. Nećemo otkriti baš sve što je za vas priredio Petko, ali posebna poslastica bit će premijera spota za pjesmu Zlatni dvori koju izvode Colonia i Slavonia bend, te je ujedno naslovna pjesma naše nove serije u koju ćete se zasigurno zaljubiti na prvi pogled. Sve doznajte danas u u 17.30.


Cijeli prilog pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.