vaterpolo je 'in'

Naš zgodni sportaš progovorio o golišavim fotografijama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na programu Nove TV počelo je prikazivanje dokumentarnog serijala 'Barakude', koji je posvećen našoj vaterpolskoj reprezentaciji.

Dokumentarac 'Barakude' Petea Radovicha otkriva imaju li hrvatski vaterpolisti, kao najtrofejnija reprezentacija, status kakav zaslužuju. Jedan od olimpijskih pobjednika, vaterpolist Sandro Sukno, za In Magazin je otkrio doživljaje s dvogodišnjeg snimanja filma. Raspričao se i o snimanju kalendara koji je posebno oduševio ženski dio javnosti.

Pogledaj i ovo Dokumentarac "Preblizu" Nagrađivani dokumentarac o obiteljskom nasilju prikazivat će se u Zagrebu, priča je o ženi koja gradi novi život

'Ovo je skupina sportaša koja je zavrijedila poštovanje hrvatske javnosti'

Najplaćeniji hrvatski vaterpolist Sandro Sukno vrlo je zadovoljan proteklom sezonom u Primorju s kojim je osvojio tri trofeja. Karijeru će i sljedeće sezone nastaviti u Rijeci, iako su se u dubrovačkom Jugu nadali da će se vratiti. Upravo zbog nesuglasica sa svojim nekadašnjim klubom Sandro će osvajanje zlatne olimpijske medalje na olimpijskim igrama u Londonu pamtiti i po tužnom detalju jer taj povijesni uspjeh nije proslavio sa suigračima u svojem gradu. 'U tom trenutku je to stvarno ispalo ružno, nisam uspio proslaviti to zlato. Nije mi svejedno što nisam uspio doći na Stradun i to proslaviti, ali što je tu je. Nadam se da ću imati još jednu priliku tako da se drugi put to ne dogodi', rekao je Sandro

Sandro slobodne trenutke provodi u svojem Dubrovniku i Rijeci, gdje mu društvo često pravi i djevojka koja studira u Zagrebu. Priznao nam je kako nije baš kandidat za nastup u Masterchefu, a zbog nedostatka vremena više voli otići na večeru u restoran nego sam zasukati rukave u kuhinji.

'Pa nisam baš neki stručnjak, ali i ono što naučim onda znam veoma brzo i sam pripremiti. Dosta jedem po restoranima jer budeš dosta umoran. Kasno navečer završimo trening i onda nemam baš vremena, ali kad sam slobodan znam spremiti nešto, ali ono više je to za prvu pomoć' dodao je.

Sandro i njegovi suigrači s nestrpljenjem očekuju prikazivanje dokumentarnog serijala Petea Radovicha Barakude na Novoj TV i sretan je što će navijači prvi put moći vidjeti vaterpoliste u novom svjetlu. 'Stvarno su nas od jutra do mraka snimali tako da će gledateljima biti iznimno zanimljivo jer oni vide samo četiri četvrtine u bazenu i to je to. Ovo je malo drukčija priča i mislim da će se svidjeti ljudima', objasnio je.

Sandro se nada da će dokumentarni serijal Barakude pomoći u rješavanju brojnih problema, u kojima se nalazi ovaj vrlo trofejni sport. Kako bi se popularizirao vaterpolo, sa suigračima je snimio atraktivne fotografije za kalendar. 'Isto nešto novo, drugačije tako da bilo je malo čudno, ali mislim da je bila dobra atmosfera na snimanju tako da smo lakše sve to skupa prošli, prilagodili se. Sad smo se okupili u reprezentaciji i nadam se da ćemo imati i više navijača za vrijeme europskog prvenstva i da će nam pomoći da probamo osvojiti medalju', rekao je hrvatski vaterpolski reprezentati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene