Počele su audicije za novu sezonu Supertalenta. Zainteresiranih za sudjelovanje ima jako puno.

Galerija


Počele su audicije na novu sezonu Supertalenta, a zainteresiranih za sudjelovanje u ovom popularnom showu je mnogo.

Vezani članci Šime Sušić - 3 Evo gdje je i što danas radi pobjednik prvog hrvatskog Masterchefa, emisije koja je obarala sve rekorde gledanosti Žirijev kviz o Supertalentu - 7 U tijeku prijave za osmu sezonu: Provjerili smo sjeća li se žiri Supertalenta natjecatelja, evo jesu li položili ispit

Među kandidatkinjama su i Girls - Minja i Ana, a cure plešu hip hop. "Jako volimo kako plešemo i volimo plesati, veselimo se dok to radimo". Osim toga, backstage je pun plesača, iluzionista, gimnastičara i brojnih talenata. "Ja sam Paola Kopić. Bavim se fit kidom tri godine, a fit kid je mješavina gimnastike i plesa".

A kakav bi to Supertalent bio da nemamo barem jednog kandidata koji će se poigrati vašim umom. "Moje ime je Luka, dolazim iz Zagreba, imam 28 godina i po zanimanju sam hipnotizer. Vjerujem da mogu svojim talentom pokazati publici i žiriju što je hipnoza i kako je možemo koristiti na jedan humorističan način".

Supertalent (Screenshot: Video) - 3
Supertalent (Foto: PR) Foto: PR

Ove sezone vidjet ćete i pokoje poznato lice, primjerice Elenu, koja se proslavila nastupom u showu "Tvoje lice zvuči poznato". "Glumila sam Beyonce, pjevala sam s Majom Bajamić i pjevale smo pjesmu Listen".

I ove sezone svjedočit ćemo jedinstvenim talentima koji potencijalno pripadaju skupini medicinskih fenomena. "Danas ću pokazati svoj talenat, jedinstven koji nema nitko, ja sam jedini prijatelj koji se druži cijeli život sa strujom i meni struja ne može ništa. Ja nisam mađioničar, ja sam tako rođen", rekao je Slaviša Pajkić. U backstageu Supertalenta svi su dobre volje, konkurencije nema, svi se čak i uvježbavaju zajedno.

Tko su još naši kandidati, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.