A kako su se upoznali?

Filip Vidović o djevojci Nataši i planovima za vjenčanje, sljedeće godine svoju će ljubav okruniti brakom!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Filip Vidović - 1 In Magazin: Paula Jeričević i Filip Vidović - 1 In Magazin: Paula Jeričević i Filip Vidović - 3 In Magazin: Paula Jeričević i Filip Vidović - 4 Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović +11 Filip Vidović Galerija

Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show ''Ples sa zvijezdama''. Naime, trenutno su neki kandidati i članovi produkcije covid pozitivni te iako su svi u dobrom stanju i željno iščekuju nastavak projekta, radi propisanih izolacija nije moguće producirati sljedeću emisiju uživo. Sljedeća emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' planirana je za nedjelju 3.travnja. A prije nekoliko dana naša je ekipa bila na plesnoj probi glumca Filipa Vidiovića i njegove mentorice Paule Juričević, a kako izgledaju njihove plesne čarolije pogledajte u nastavku.

Da su dobitna kombinacija zvijezde i mentora Filip i Paula dokazali su još jednom prošle nedjelje.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci, Filip i Paula U svom stilu! Zbog Markovog komentara Filipu publika je žestoko zapljeskala, ali onda je sve objasnio!

''Neki kažu da je to jedan od najtežih standard plesova, jer je tehnički jako jako zahtjevan, i slažem se i stvarno je težak, zahtjeva, treba puno kontrole u tome, ali je lijep. Uživam u plesu'', rekao je Filip Vidović. 

Nakon slowfoxa sada je pred njima rumba:

''Rumba me jako zanima jer sve djevojke, žene s kojima sam pričao obožavaju tu rumbu, pa me zanimalo okej zašto svi vole rumbu'', kaže Filip. 

''Apsolutno sam dobila jackpot, jako sam ga htjela i jako sam sretna što sam ga dobila'', rekla je Paula Jeričević. 

Iako trenutačno osvaja u showu, Filip to nastavlja činiti i u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Trenutačno igra ''Genijalnu prijateljicu'', a vraća se i u nekolicini predstava koje su bile na čekanju zbog panedmije:

''Jako se veselim Cigi nismo ga igrali jako jako dugo'', rekao je. 

Upravom ulogom roma Sandija u ''Ciganinu, ali najljepšem'' osvojio je publiku, kritiku ali i nagrade. Prvu ulogu odigrao je sa samo 12 godina, u predstavi Teatra Ulysses “Playbecket”. Našao se tada na sceni uz oca Ivicu Vidovića.

''I tamo sam otkrio tu neku ljubav za to u toj su predstavi bili divno glumci, rade, Zijad i moj tata i to mi je bilo fascinantno i tad sam krenuo otkrivati svijetove, a mama i tata su tu bili dio podrške. U glumi je čarobno puno toga. Nekako mi se čini da se glumac može poistovjetiti sa svakim licem u književnosti, jer koliko god bilo različito svaki ima dio tebe unutra'', govori Filip. 

Danas veliku potporu Filip ima u majci, glumici Gordani Gadžić. Ne samo na pozornici, već i na plesnom podiju:

''Kaže da svaki put prije no što nastupam, uhvati je trema i onda gleda ali ne gleda, pa kad završi nastup gleda po nekoliko puta'', priča Filip. 

A ples svakako donosi prekretnice u život ovog mladog, talentiranog glumca. Tečaj salse prije nekoliko godina, donio mu je njegovu Natašu:

''Mi smo se upoznali na jednom plesnjaku, ja sam mislio da mi se upucava, međutim nije mi se upucavala, samo je htjela znati kako se zovem, pa sam ju pitao za van, pa sam se malo upucavao'', prisjetio se Filip. 

2023. je njihova godina, odnosno tada u proljeće vezu planiraju okruniti brakom.

''Spaja nas ljubav prema umjetnosti, ljubav prema plesu isto naravno,  ali sve je to nekako više, više od svega ljubav jedno za drugo, odnosi i tako dalje'', kaže Filip. 

A koliko je Paula strog mentor?

''Paula je strog mentor ali mislim da je s pravom stroga. Često ne zna pustiti da solo vježbam, da mi zadatke i onda te gleda, ispravi ovo ispravi ono, i neće sa mnom plesati dok ne izvježbam do kraja'', priča Filip. 

Cijelu priču pogledajte u prilogu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Celebrity Maja uskočila u minijaturni topić, ali pogledajte kako ju je maleni frajer Bloom skroz zasjenio: "Najljepši dječak!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 21 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 16 +12 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 15 Celebrity Ponosni Tonči i Vjekoslava pozirali u prvom izlasku s trudnom Hanom nakon vjenčanja, Graši su bili prava obiteljska podrška!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene