Stajlinzi zvijezda na crvenim tepisima redovito su na meti kritika. No zaboravljamo kako su, vjerojatno skuplji od odjeće bili estetski zahvati kojima su se podvrgnule uoči dodjele.

Galerija


Poželite li u veljači, mjesecu obilježenom dodjelama različitih nagrada, obaviti tretman pomlađivanja kod nekog plastičnog kirurga u Los Angelesu, shvatit ćete da je u pitanju misija pokraj koje se ona s Tomom Cruisom može sakriti.

Vezani članci Tina Louise Zanimljivi dekoltei koji su obilježili ludu 2020. godinu: Neki su bili vrijedni divljenja, a neki su ipak izazvali zgražanje Kim Kardashian Žena koja je popularizirala velike stražnjice i danas se ljuti kada ju "podsjete" da je njezina umjetna

"Moja prva edukacijska baza je bila u Los Angelesu kod doktora Keymara i ja sam došao mjesec dana prije dodjele Oscara, želeći vidjeti primarno operativne zahvate da bi mi glavna sestra rekla, "nažalost mi ovaj mjesec ne operiramo jer doktor radi botox od jutra do mraka", otkrio nam je primarijus dr. Siniša Glumičić.

Upravo zbog toga plastični kirurzi zvijezde na crvenom tepihu promatraju kao ogledne primjerke noviteta u ovom području.

"Većina tih ljudi oni kojem znamo i ne znamo, popratne pratilje i svi drugi, svi su dolazili na botox i filere od jutra do mraka i to je bio trend 20 godina unazad, onda možete misliti gdje smo danas", objašanjava dr. Glumičić.

Pojavom na Grammyjma Dolly Parton zgrozila je stručnjake.

"Stvarno izgleda strašno, sve krivo na krivo", izjavio je maksilofacijalni kirurg doc.dr.sc. Aleksandar Milenović.

Za razliku od Dolly, dvije godine starija Diana Ross, izgleda mnogo bolje.

"Diana Ross je jedna od rijetkih osoba iz crnačkog svijeta showbusinessa koja je imala korekcije na svom licu, koje su bile jako dobre. Pogotovo lifting i korekcija nosa", izjavio je Glumičić.

Pravo iznenađenje na Grammyjima bila je Michelle Obama, a na Grammyjima je slavila i Lady Gaga.

"Nedavno sam je gledao u ovom filmu "Star is born" gdje je nevjerojatno interesantno koliko taj veći nos njoj stoji", komentirao je Glumičić.

Vjerojatno najbolji primjer uspješno odrađenih zahvata na pragu pedesetih je Jennifer Lopez.

"Izgleda odlično. Užasno prirodno i ja bih rekao da vježba tri sata dnevno", izjavio je Milenović.

"Ona je ono što je radila na sebi, barem što se tiče kirurgije napravila davno prije, dakle prije svega, to bi bila korekcija nosa. A ovo što danas vidimo je jedno izuzetno lijepo lice koje je održavano pravilnom njegom, kozmetičkom njegom. Vrlo vjerojatno povremeno koristi filer i botox što je danas apsolutni trend, pogotovo za gornji dio lica", objasnio je Glumičić.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.