Kreću pripreme

Petra nam je otvorila dušu: Ispričala je kako ju je Nikola zaprosio te zašto su odgodili vjenčanje

Petra Kraljev u privatnom životu proživljava najljepše dane (Foto: Dnevnik.hr) Petra Kraljev u privatnom životu proživljava najljepše dane (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev u privatnom životu prožIvljava najljepše dane (Foto: Dnevnik.hr) Petra Kraljev u privatnom životu proživljava najljepše dane (Foto: Dnevnik.hr) Petra Kraljev u privatnom životu proživljava najljepše dane (Foto: Dnevnik.hr) Petra Kraljev (Foto: PR) Petra Kraljev (Foto: PR) Petra Kraljev (Foto: Instagram) Petra Kraljev (Foto: Instagram) +0 Petra Kraljev (Foto: Instagram) Galerija

I dok kao Mirela u našoj seriji "Na granici" baš i nema sreće u ljubavi, glumica Petra Kraljev u privatnom životu proživljava najljepše dane. Lijepa Splićanka povjerila nam je kako ju je zaprosio njezin Nikola, ali i zašto su odgodili vjenčanje najavljeno za ljeto.

Ljeto 2018 Petra Kraljev pamtit će zauvijek. Njezina srodna duša, kako zove svog odabranika Nikolu - ohrabrio se nakon dvije godine veze i na putovanju u Italiji zaprosio splitsku glumicu. Iako romantično, Petri je sve bilo i pomalo smiješno.

"To je u biti bilo jako nespretno. Jer on je nešto kao krenuo oko kole govorit. Mi na bazenu na putovanju, a on odjednom počne o zvijezdama, svemiru, zemlji - nigdje veze i onda onako Nikola pa što ti je? Ma ja bi tebe tralalala i onda je krenuo taj čin", govori glumica Petra Kraljev.

No kao i mnoge stvari u životu tako i za buduću mladenku najvažniji dan u životu može biti nepredvidiv. DA, jer svadba je trenutno na čekanju.

"Zbog mene, ja nemam vremena. Jednostavno nemam kada. Trebala bi to jednostavno isplanirati iako to neće biti nešto spektakularno veliko ali opet želim da to bude drugačije. Ja mislim da je njemu sve isto samo da se toga riješimo što prije. S druge strane su me zeznuli neki ljudi za sale i tako dosta je problema oko udaje tako da se nadam da će brak biti jednostavniji", objašnjava Petra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Kraljev (@petra_kraljev) on

Pogledaj i ovo Petra Kraljev (FOTO: Instagram) Kamo, kamo? Petra malo požurila! Ona iz ljeta nije uskočila u jesen, nego u Božić i Novu godinu

No od svojih želja Splićanka ne odustaje. Točno zna kako svadba treba izgledati, a u željama i realizaciji osjeća se njezin dalmatinski temperament.

"Ja hoću da to bude sicilijanski, ja hoću da to bude veselo, puno boja, negdje na moru, neću te klasične sale zatvorene, hoću da bude ljeto. Ja sam rekla svojim roditeljima ja mislim da će to biti ono manje vjenčanje negdje 150 ljudi, a oni pali u nesvijest kako je to manje vjenčanje. Ali je meni je to nekako manje vjenčanje", kroz smijeh će glumica.

Ono o čemu mašta većina djevojaka je raskošna vjenčanica. Petra se pak i u tome razlikuje.

"Ma to će ti biti neka bijela obična haljina vjerojatno kupljena preko interneta ili tako nešto. Ne da mi se filozofirati oko tih nekih stvari, još uvijek smatram da nekako ne trebam da mi vjenčanica bude glamurozna nego sve ovo ostalo da bude ajmo reći glamurozno", otkriva.

Zaljubljenom paru ništa ne može umanjiti trenutnu idilu pa čak ni mijenjanje termina vjenčanja. A kada dođe taj dan znat će se tko je glavni.

"Ja moram biti kraljica, ja moram biti glavna i u centru pažnje, ne on nego ja, ni uzvanici nego ja. Jer sam ja tu glavna".

Što nam je još otkrila pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Celebrity Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) +5 Lil Kim (Foto: AFP) Celebrity Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner (Foto: Filip Bašić) Celebrity Domaćem paru nije presudila razlika od 30 godina, no nešto jest. Ipak, danas su bliski prijatelji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene