Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Može li se spojiti rock i tamburica? Rubrika 'Petkom s Petkom' danas nam pokazuje da ništa nije nemoguće.


'Baš svega se i danas potpuno sjećamo', rekao je Žiža, gitarist Opće opasnosti, grupe koja nakon dvadeset godina karijere proživljava neke od najvećih uspjeha u karijeri. Ovogodišnji Porinovci za Hit godine stali su pred kamere In Magazina te popustili izazovima voditelja Dalibora Petka, pa čak i kad je u pitanju zamjena pjevača Pere Galića.

>> Tereza o kumčetu Mariji Borić: Mislili smo bit će matematičarka!

Bila je to šala, koja je izvedena uz pomoć Stanka Šarića, frontmana Najboljih hrvatskih tamburaša koji je momcima bio gost iznenađenja. Momci su se šalili da ako se razbole Pero ili Stanko, mogu uletiti jedan drugome u cipele, s time da Stanka u Opću primaju samo ako bude prehlađen. 'Novi album kasni baš zbog tamburaša', rekao je Galić 'okrivivši' njihovog producenta i klavijaturistu Branimira Jovanovca da ima pune ruke posla s drugim projektima, pa njihov album ostane na čekanju. No kad su se pojavili tamburaši iz sastava Patria, svi su se razveselili i zapjevali uz tambure.

Zašto Opća opasnost nikad nije imala ženskog člana, kako zvuči hit Pobjegao sam u tamburaškoj verziji te tko je proslavio godišnjicu braka pred kamerama pogledajte u ovotjednom 'Petku s Petkom'.

 

Vezani članci Dalibor Petko Četiri godine nakon što je utjelovio atraktivnu pobjednicu Eurosonga, otkrio je istinu o nastupu kojim je nasmijao mnoge! Opća opasnost (Foto: PIXSELL) Zajedno teže više od pola tone, a sada je vrijeme da se tome stane na kraj