Uf taj strah

Petar i Dino otkrili nevjerojatne stvari: ''Jedan malo čudan, malo neugodan i tjeskoban osjećaj''

Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) Glumac Petar Puškarić (Foto: Dnevnik.hr) Martina Stjepanović, Dino Rogić (FOTO: Dnevnik.hr) Dino Rogić (FOTO: Instagram) Petar Puškarić (FOTO: Instagram) Petar Puškarić (FOTO: Instagram) +0 Petar Puškarić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Žude li naši glumci za snimanjem vratolomnih akcijskih scena? O kakvim pothvatima sanjaju, a čega se boje? Uz kakve se filmove vole opuštati kad su samo gledatelji? Na ta i druga pitanja odgovorili su nam Dino Rogić i Petar Puškarić, zvijezde naše serije Na granici.

Gerard Butler je uspio spasiti svijet, a u filmu Hunter Killer suočio se s brojnim teškim odlukama. Akcijski trileri podrazumijevaju mnogo skakanja, trčanja i akrobacija, a s obzirom na to da se glavna radnja odvija u podmornici, bilo je i mnogo ronjenja. Naši su nam glumci otkrili kako bi se oni snašli u takvim ulogama.

Pogledaj i ovo Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) evo o čemu je riječ Miljenik publike otkrio detalj po kojem se filmska prosidba razlikuje od one u stvarnom životu

''Ja sanjam o filmu, odnosno o trenutku, kada će me prisiliti da skačem iz aviona, kada ću morati roniti za nekakvu ulogu i slične stvari'', otkrio je Dino Rogić.

''Ronio bi radije, a skakao iz aviona bi me baš strah bilo. Ne bi mogao, ono ekipa koja skače to s padobranom... Ne, ja to ne mogu'', priznaje Petar Puškarić.

Glumac Petar Puškarić (Foto: Dnevnik.hr) Glumac Petar Puškarić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Dino, kako kaže, nema nekih velikih strahova, no ako mora birati između visina i dubina... ''Čak malo više more respektiram i u moru mi je još uvijek dok ronim, onako, jedan malo čudan, malo neugodan i tjeskoban osjećaj recimo'', kazao je.

Iako bi se vjerojatno dobro snašao u ovakvom filmu, privatno Petar ima strah koji ga sprječava od uživanja u moru. ''Morski pas. Baš grd strah. To i... A da, morski pas'', otkrio je.

Što su još otkrili Dino i Petar, pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene