Petar Grašo se povlači sa scene? Zašto neće u brak s Danijelom? Sve znamo!


Je li točno da se Petar Grašo još jednom povlači sa scene? Je li tipičan Dalmatinac i psuje li katkad? Zašto s Danijelom nakon dugogodišnje veze ipak neće uploviti u bračnu luku, doznali smo iz prve ruke.

"Odmah ću odgovoriti na pitanje: da li se povlačim sa scene? Apsolutno ne. Da li ću u nekom trenutku svoje karijere napraviti kratku pauzu? Apsolutno da. To je kao i obroci, ne možeš nekome narediti kad će biti gladan, kad mu je dosta, a kad nije, svatko od nas ima neke svoje apetiti svoju neku unutarnju potrebu koliko se daje, a u krajnjoj liniji i neki dobar ukus", rekao je Grašo.

Danijela Martinović, Petar Grašo (Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL)

Stoga slobodno vrijeme voli provoditi u krugu bliskih prijatelja, kojima rado pripremi i večeru. No, u vlastitom bi mu restoranu, smatra, ipak bilo malo nezgodno da se primi kuhače. Iako su njegove kulinarske vještine poznate mnogima, Grašo ostaje skroman. Sretnim ga čine male stvari.

Iako je njegova hit uspješnica Moje zlato otvorila mnoga vjenčanja, čini se da će Grašin i Danijelin odlazak pred oltar ipak pričekati.

"Ne volim generalno nametanje. Forma će nam pomoći? Neće nam pomoći, može nam čak i odmoći. Živimo jednim ustaljenim, prekrasnim tempom, i mislim da nije bitno koliko braka ima u odnosu dvoje ljudi nego koliko ljubavi ima u odnosu dvoje ljudi. Mi imamo rok trajanja, a ljubav nema, mi odlučujemo hoćemo li ljubavi reći doviđenja ili nećemo. Da li smo sposobni da je prepoznamo, da li smo sposobni sagnuti ponekad leđa da bi ona na našim leđima mogla prijeći neki teški period", zaključio je Grašo! Što je još otkrio o Danijeli, provjerite u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.