''Nije ona taj đir''

Petar Dragojević u spotu za novu pjesmu pokazao predivnu suprugu, dobro se namučio da na to pristane!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Dragojević - 2 Petar Dragojević Petar Dragojević - 1 Petar Dragojević - 2 Petar Dragojević - 3 Petar Dragojević (Foto: Dnevnik.hr) Petar Dragojević sa suprugom i bebom (Foto: Dnevnik.hr) Petar Dragojević sa suprugom i bebom (Foto: Dnevnik.hr) Hrvoje Krolo i Petar Dragojević - 2 Petar Dragojević - 1 +0 Petar Dragojević - 1 Galerija

''Samo jednom'' - novi je singl Petra Dragojevića. Ova ljubavna balada splitskom je pjevaču najdraža dosad. Razlog tomu je i što se u videospotu prvi put pojavljuje Petrova supruga. Kako je pjevač uspio nagovoriti suprugu na glumački pothvat, na koji je način proširio prijateljstvo s Alenom Nižetićem te hoće li netko od njegove djece krenuti glazbenim vodama?

Pjesma ''Samo jednom'', zasigurno će biti jedna od pjesama uz koje će mnogi budući mladenci htjeti uploviti u bračnu luku. Splitski pjevač Petar Dragojević baladom je otvorio 2022. godinu.

"Vrlo jedna emotivna i lagana pjesma. Samo jednom zavoliš nekoga onako iskreno i jako, najjače. Tako da je poruka samo volite se, ljubite se i sve će doći lipo'', govori pjevač. 

Upravo za ovu, kako kaže, njemu jednu od najdražih balada želio je videospotom dočarati tu ljubav o kojoj pjeva. A s kim bi to mogao napraviti ako ne sa suprugom Andreom. Ovo je njezin prvi ovakav izlet i trebalo se dobro namučiti da Andrea na to pristane.

" Kako ću se ja ljubiti na spotu? I onda sam joj rekao, ajde mogla si ti glumiti - Ma šta ću ja glumiti, nisam ja za to. Onda je ovaj šta je snimao Slaven rekoa, ma najbolje da ti žena glumi. I tako smo je uspjeli nagovoriti i evo super. Sve je to njoj naporno, ona ti nije taj đir, živi mirno, sad ima fakultet. Ona ti je laganini, oko djece i to je njoj najvažnije na svijetu'', priča Petar. 

A upravo su, kako nam pjevač priznaje, klinci Petrov i Andrein najveći uspjeh. Uz petero djece u njihovoj je kući uvijek zabavno.

"Kako će bit dosadno? Ima ih... jedan je u pubertetu, jedan je mali, pa ovaj ovog nervira, pa se svađaju, cirkus je uglavnom pogotovo i oko škole sad, to je ajme'', priča Petar. 

Dok Petar sigurno plovi glazbenim vodama već 25 godina, kaže nam, kako sad stvari stoje, mogao bi u vlastitom domu dobiti glazbene nasljednike.

"Svi oni imaju mota, to se vidi odmah. Jedan je u muzičkoj školi, drugi hoće učiti gitaru svirati, nikad ne znaš, još su mladi za to. Ali definitivno, ako će se baviti s time, zašto ne. Što djeca vole treba ih poduprijeti i ja mislim da je to to'', kaže Petar. 

A dok se djeca odluče hoće li krenuti tatinim stopama, splitski pjevač odlučno korača glazbenim nebom. Ove godine će nas iznenaditi još jednim singlom koji potpisuje njegov veliki prijatelj i kolega Alen Nižetić.

"Napokon da je i on počeo pisati, stvarno je dobro i baš sam zadovoljan. To je vrlo, vrlo mentalitet "Otvorenog prozora" takva pjesma, u tom stilu i lijepo plovi i baš sam zadovoljan. Ta pjesma će biti najava zapravo za kompletan opus od mojih 7-8 godina zadnjih šta sam radio'', priča. 

Petar je optimističan što se ove godine tiče, najave za ljetne koncerte već su krenule, a to će mu biti i idealna prilika za promociju novog albuma, koji je njegova publika toliko dugo čekala.

Pogledaj i ovo Novi spot Petra Dragojevića kao sjećanje na davnu prošlost Glazbena obitelj udružila snage: Sin Petra Dragojevića pojavljuje se u njegovu novom spotu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 21 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 16 +12 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 15 Celebrity Ponosni Tonči i Vjekoslava pozirali u prvom izlasku s trudnom Hanom nakon vjenčanja, Graši su bili prava obiteljska podrška!


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene