Zlatni gumb nije pao

Inspirativne priče, obilje plesa i pjesme, Supertalent ponovno prikovao gledatelje za male ekrane!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nova epizoda Supertalenta - 10 In Magazin: Nova epizoda Supertalenta - 9 In Magazin: Nova epizoda Supertalenta - 8 In Magazin: Nova epizoda Supertalenta - 7 In Magazin: Nova epizoda Supertalenta - 6 In Magazin: Nova epizoda Supertalenta - 5 In Magazin: Nova epizoda Supertalenta - 4 In Magazin: Nova epizoda Supertalenta - 3 In Magazin: Nova epizoda Supertalenta - 2 +0 In Magazin: Nova epizoda Supertalenta - 1 Galerija

Inspirativne priče, lutkarstvo za odrasle, ali i obilje pjesme i plesa obIlježili su petu audicijsku emisiju "Supertalenta". Samo najbolji izborili su prolazak dalje, a ako ste ih propustili vidjeti, evo pregleda Lane Samaržije.

Odmah na početku pete audicijske emisije svojim je pjevanjem žiri osvojila 11-godišnja Tia Mikić.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

"Ne sumnjaš uopće, jel tako? Najveće da", poručila joj je Martina Tomčić.

Zabavu na pozornicu donio je cirkusi performer Emilio, venecuelanac s prebivalištem u Zagrebu i Opatiji. Još jedan stranac s adresom u Hrvatskoj predstavio je svoj talent, Indijac Nevin je pokazao umijeće plesa.

Definitivno upamćenim izlaskom na pozornicu Dominik Šoštarko žiriju se predstavio pjevanjem, no nije izborio prolazak. No jest umirovljenica Mira Pišćetek.

Alen Lorencin, odnosno mađioničar Cin Cin na pozornicu "Supertalenta" donio je malo čarolije i zabave, ali nije izborio prolazak u daljnje natjecanje. Plesni klub Lana već je dva put sudjelovao na "Supertalentu" i oba su puta dospjeli u polufinale. Ovo je za njih treća sreća.

"Cure, fantastično! Možete biti ponosne, super posao ste napravile", rekla im je Maja Šuput.

Umijeće plesa pokazala je i Ruskinja Evgenyja i dobila četiri da, a Ahmet Hirikić pjevanjem nije izborio prolazak. No to je pošlo za rukom Jakovu Jozinoviću. I za kraj Lightwave Theatre iz Rumunjske, skupina koja nas je iznenadila lutkarskom predstavom za odrasle.

"Ovo je bilo sjajno. Dvije naše sutkinje su uplakanje, što znači da ste bili uspješni", poručio im je Janko.

No usprkos mnogim talentima, zlatni gumb nitko nije dobio.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene