Luka Nižetić odgovorio je na nekoliko škakljivih pitanja. Objasnio je zašto najviše voli prati podove toaleta i glancati kupaonicu, otkrio je kakav bi sadržaj pronašli u njegovu mobitelu, ali i da nema ništa protiv avanture na jednu noć.

Galerija


Za početak ovog zanimljivog razgovora, Luka Nižetić otkrio je bi li mogao biti s osobom koja ima 50 kilograma više od njega i ne mari za zdrav duh u zdravom tijelu.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput otkrila tajnu bliskog odnosa s Markom Grubnićem: ''I zato ta naša ljubav ide'' Duško Lokin i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Legendarni hrvatski glazbenik pred našim kamerama priznao: "Supruzi sam bio nevjeran tu i tamo"

"Ljubav je ljubav, iskreno, ali da netko ne mari za svoj duh i tijelo, mislim da se uopće ne bih mogao zbližiti s takvom osobom", priznao je Luka.

A bi li radije uživao u luksuznom životu ili bi skromno pomogao drugima?

"Skromno i pokorno bih pomogao drugima jer često razmišljam o luksuzu koji nemam. Nemoguće je da ti to ne dosadi, a pomagati drugima uvijek je izazov", zaključio je pjevač.

Luka je aktivan na društvenim mrežama na kojima često objavljuje i svoje razgolićene fotografije, detalje iz poslovnog i privatnog života. Priznao je kakav bi sadržaj osvanuo na stranicama žutog tiska da se novinari dokopaju njegova mobitela.

"Nekad bi bilo svega, ali nemam u mobitelu ništa, u galeriji ništa, a ljubavnih prepiski imam najmanje. Znaš kakav bi naslov bio? "Narcisoidni Luka Nižetić" jer u mobitelu zbog društvenih mreža imam najviše sebe, što je grozno", nasmijao je Luka.

Luka je poznat i kao dobar kuhar i veliki gurman, no je li veći majstor u kuhinji ili spavaćoj sobi?

"U kuhinji, tamo imam puno više iskustva nego u krevetu, ali dobro, još sam mlad", objasnio je.

Priznao je i da mu je nakon koliko spojeva ponekad u redu otići s nekim u krevet, a otkrio je i koje bi životne situacije i stvari opisao pojmom "ludilo, brale". Između ostalih, to su seks za jednu noć, janjetina s kapulicom mladom, skok s padobranom, seks utroje, ali i pranje podova i prozora", izjavio je.

Priznao je i da bi se fotografirao potpuno nag za izdašnu količinu novaca i plemenit cilj jer nema ništa što i drugi muškarci nemaju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.