Lana Klingor Mihić progovorila je o tome što bi napravila u teškim životnim situacijama.


Koliko često odmjerava druge muškarce, što bi učinila da je suprug prevari s najboljom prijateljicom te jesu li batine dobra odgojna mjera... Dio je škakljivih pitanja na koja u današnjim ''Paprenim kuglicama'' odgovara bivša pjevačica E.T.-ja, a danas sretna majka, supruga i uspješna poslovna žena Lana Klingor Mihić.

"Majke mi, nikad", odgovorila je upitana koliko često odmjerava zgodne frajere po gradu. Kao svoju najveću vrlinu istaknula je iskrenost, a najboljom pjevačicom grupe E.T. smatra Vannu, a onda sebe. Na jedan dan bi voljela postati Kim Kardashian i nije je briga što tko o tome misli!

Lana Klingor, Ante Mihić (Foto: Instagram)

"Ako te prevari s najboljom prijateljicom, još ako je zgodna, to te baš psihički dotuče, to bi bilo sprovoda par, a ako te prevari s frajerom, zahvališ Bogu što si na vrijeme saznala", ocjenjuje Lana na pitanje što je gore - da te suprug prevari s najboljom prijateljicom ili s najboljim prijateljem. Što je još otkrila Lana, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Lana Klingor Mihić (FOTO: Instagram)