Iskreno progovorila

'Bila sam izgubljena dok njega nisam upoznala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon odluke da se posveti isključivo estradnoj karijeri i napusti posao profesorice glazbene kulture, Pamela Ramljak ne gubi vrijeme, u Novom Vinodolskom snimila je novi spot za pjesmu 'Zajedno smo najbolji'.

Pozitivna ljubavna pjesma Pamele Ramljak najviše se svidjela njezinu zaručniku Mladenu.

Pogledaj i ovo Pamela Ramljak - 2 obiteljska idila Jedna od feminemki pokazala je ogromni bazen na terasi svog stana, a naš poznati voditelj odmah se najavio da dolazi na kupanje!

'Ja sam bila izgubljena dok njega nisam upoznala, onda kad sam njega upoznala sam shvatila što je ljubav', opisala je svoj novi glazbeni uradak i otkrila kako je pjesma tekstualno drugačija od pjesama njene bivše grupe Feminnem kad su pjesme radile osluškujući svoju publiku.

>> 'Rodit ću curicu i zvat će se Adrijana!'

Iako na ponovno okupljanje trenutno ne pomišlja, pjevačica ga, kao opciju, ne isključuje u potpunosti: 'Ja sam uvijek otvorena za sve opcije, možda ne sad u nekoj skorijoj budućnosti, ali Bože moj, ako budemo sve tri to htjele, zašto ne. Ovo nije moj posao, ovo je moja ljubav i ne može se čovjek odreći svoje ljubavi nikad tako da ja vjerojatno nikad neću od glazbe.˝

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene