Časopis National Geographic Hrvatska jučer je svojom izložbom "Hrvatska u žutom okviru", u Arheološkom muzeju, privukao brojne poznate poput Marije Borić, Sandija Cenova i Jagode Kumrić.


Sto godina hrvatske povijesti u Arheološkom muzeju. National Geographic Hrvatska skupio je neke od najljepših fotografija naše zemlje na jednom mjestu, a neki od ovjekovječenih trenutaka bit će najzanimljviji mlađim generacijama.

Sandi Imerović prvi Hrvatski bodybuilder u povijesti na Olimpijskim igrama

Vezani članci Otvorenje izložbe Ars et virtus Hrvatska - Mađarska Impozantnu izložbu o 800 godina staroj kulturnoj baštini Hrvatske i Mađarske bilo bi šteta propustiti HGSS Twitter - 6 Aktivni su na terenu i društvenim mrežama, ali na njihovom Twitteru ne želite završiti

'Mislim da će mnoge fotografije gledati s nevjericom, pogotovo mlađi posjetitelji jer vidjeti jedan glavni zagrebački trg koji je tržnica sa kumicama, vidjeti u Trogiru kako je tamo jedna tržnica buhaća a mnogi ni ne znaju što je buhać, preko brodova koji prevoze ovce sa otoka na kopno', kaže urednik Hrvoje Prćić.

A među najglasnijim promotorima hrvatskih ljepota su i poznata lica domaće scene. 'Da imamo najljepšu zemlju na svijetu, definitivno imamo, dajem život za to da imamo najljepšu zemlju na svijetu', smatra pjevač Sandi Cenov.

Sandi promovira novi duet 'Svadba': 'Na drugom vjenčanju mama je plakala od sreće, a na prvom od tuge'

'Kad god negdje odem bilo to Hrvatska, bilo neke druge zemlje, vraćam se doma i mislim si hvala ti bože, na kakvom prekrasnom mjestu ja živim', zna to i glumica Marija Borić. Dok bi glumica Jagoda Kumrić starncima preporučila da vide Dubrovnik, Split, Makarsku i Trogir pogotovo.

Pogledajte ovu šarenu razgledinu u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook