Kao znak ljubavi

Muškarac u kuhinji je recept za dobar brak: Tko je sve od poznatih dama prepustio kuhaču suprugu?

Enes Vjezović i Bojana Gregorić Vejzović Enes Vjezović i Bojana Gregorić Vejzović DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vjezović i Bojana Gregorić Vejzović Enes Vjezović +0 Goran Navojec Galerija

Zbog ravnopravnog sudjelovanja muškaraca u kućanskim poslovima žene su ne samo sretnije- studije su pokazale kako upravo to jača odnos između partnera. Osim što žene smatraju da je to znak ljubavi, kuhanje muškarce čini i privlačnijima. Tomu svjedoče i brojne poznate dame. Bojana gregorić vejzović često se pohvali suprugovim kulinarskim umjećem. Vitomira Lončar nedavno nam je otkrila kako je šef njezine kuhinje također suprug. I nisu jedine!

Tko je glavni chef u kuhinji glumačkog para Gregorić Vejzović nije tajna! Bojanine priče iz privatnog života na društvenim mrežama nerijetko su one iz kuhinje, a tamo je za štednjakom uglavnom suprug Enes Vjezović - glumac kojeg pratimo kao gradonačelnika Juru Brkljaču u seriji Dar Mar.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Nije da Bojana nikada ne kuha, no kuhaču rado prepušta Enesu. I tako je u većini situacija - i kad je radni tjedan, i kada su na odmoru:

"U našoj obitelji je ipak i kuhar i ide u ribe s našim prijateljima s Pelješca, ali evo ja se trudim u granicama svojih skromnih mogućnosti", priznaje Bojana.

Da ljubav ide kroz želudac dobro je poznata narodna mudrost. A odnedavno uz nju stoji još jedan recept za sretan partnerski odnos - muškarac u kuhinji. Naime, istraživanja su pokazala kako su parovi koji ravnopravno dijele kućanske poslove zadovoljniji u braku. A zadovoljstvo raste ako u toj podjeli muškarac na sebe preuzme kuhanje.

"Znam muškarce koji predivno kuhaju i znam žene koje nemaju pojma o kuhanji", kaže nam Goran Navojec.

A neki to, priznaju, rado čine upravo zbog svojih boljih polovica i na taj način im pokazuju da im je stalo.

"Fenomenalno kuham, perem, spremam, peglam. Moderan sam, zabavan, mene ćeš rijetko naći da se izvalim i gledam seriju, a da netko drugi zvecka sa suđem. Ja se odmah dižem i preuzimam incijativu", otkrio nam je Goran.

U pustolovine za štednjakom Marko Tolja uvijek se rado upuštao. Otkada je dobio sinčića, spremno uz kuhanje svaladava i multitasking.

"Meni se sad često događa da smo ja i on sami doma pa ja idem nešto kuhati s njim, a onda je to borba. U jednoj ruci držim njega, s drugom kuham, pa ti izgori nešto jer trčiš za njim da ne bi pao niz stepenice", otkriva nam Marko.

Mnogo žena presretno je kada otkriju da se njihov partner dobro snalazi za štednjakom. Vitomira Lončar ne skriva zadovoljstvo kada govori o kuhanju svojeg supruga.

"Tu ima bezbroj povrća, ima stvarno super i mesa i povrća. Jučer je radio škampe, radio je sam šalšu od paradajza sa češnjaom i škampe, danas je radio neke gljive, bukovače je radio. Ma peče torte svaka dva, tri dana", otkriva nam Vitomira.

Iako je poznato da je naša kantautorica Alka Vuica odlična kuharica, ona je i još jedna sretnica koja rado mjesto ispred štednjaka prepusti svojem Zlatku.

Muškarci s kuhačom ili krpom u ruci definitivno razbijaju i mitove kako su takvi manje poželjni. Sasvim suprotno. Prema istraživanjima oni su ženama zapravo privlačniji. A iz takvog ponašanja dobrobiti imaju i djeca, posebno sinovi koji iz očeva primjera itekako mogu naučiti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene