Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Sjećam se prve scene koju smo snimali, imala sam jako veliku tremu', otkrila je glumica pred kamerama inMagazina.


Dok je na programu Nove TV, možete je gledati u ulozi zanosne Karmen u dramskoj seriji 'Larin izbor'. Lijepa glumica Ornela Vištica živi u petoj brzini na relaciji Zagreb - Mostar - Beograd. U rodnom Mostaru prikuplja energiju za svoj novi angažman koji je dobila u Beogradu, a u Zagreb, u kojem žive njezini prijatelji i kolege, i dalje rado svraća.

>> Pogledajte što je Fashion Guru radio na setu 'Larinog izbora'

Vezani članci Predstava Predsjednici&ca - 1 Predsjednici i predsjednica stižu na scenu Kerempuha: Podsjećaju na apsurde našeg društva Slika nije dostupna Popularna Splićanka: 'Zna se da sam u sretnoj vezi'

Nakon tri godine snimanja 'Larinog izbora' i života u Zagrebu, Ornela Vištica, padom zadnje klape serije, prvim se letom vratila u rodni Mostar. Ondje je, kako kaže, napunila baterije, provevši vrijeme s majkom: 'Ja sam potpuno lijena kad dođem doma jer onda mama sve kuha, a ja uživam', priznaje.

No, kako ne može dugo biti na jednom mjestu, povremeno se vraća u Zagreb ili, pak, odlazi u Beograd, u kojem je dobila novi glumački angažman: 'Zove se Ivona, i zapravo je to žena koja je zaljubljena u drugu ženu. Nešto što je usudila bih se reći daleko dosta meni', otkrila je Ornela.

'Sjećam se prve scene koju smo snimali, imala sam jako veliku tremu, nismo zapravo imali neke eksplicitne scene, ali sam imala baš jako veliku tremu taj prvi dan', priznala je glumica. Što je još otkrila pred kamerama, inMagazina, pogledajte u prilogu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook