Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica prijatelja, glumac Goran Navojec i redatelj Filip Šovagović ovih dana imaju više razloga za slavlje. "Visoka modna napetost", urnebesna tragedija ili komedija katastrofe, kako kaže redatelj Šovagović, stigla je u hrvatska kina.


U opuštenom razgovoru s Ivanom Nanut, Filip nam je otkrio kakva se fizička kondicija zahtijevala od Gorana, je li imao poseban tretman na snimanju te budući da u filmu glumi načelnika mjesta, mora li glumac u privatnom životu biti i političar.

Ana Gruica u novoj ulozi!

Vezani članci Nives Celzijus prva emisija TLZP Pogledajte tko je i zašto rasplakao Nives Celzijus, nije se mogla suzdržati, a to se rijetko događa Igor Mešin Žiri omiljenog showa otkrio koji je najteži dio ovog njihovog posla: ''I onda te to izbezumi, onda se svo tvoje poimanje kriterija zaljulja!''

'Dakle ja bih rekao da nam je jako smetalo to što smo bliski rođaci. Ja sam imao najbolji smještaj na snimanju jer sam igrao glavnu ulogu. Ja sam imao uopće najbolji tretman. Mogli su me gledati u oči oni koji su to zaslužili svojim radom, predanošću, ljubavlju prema svom bližnjem, prema domovini', našalio se glumac Goran Navojec i dodao kako nema puno glumaca njegovog formata.

Sementa postala Disneyjeva princeza!

 Redatelj filma Filip Šovagović rekao je kako je Navojec tražio ulogu zbog koje bi se udebljao.
'Mi smo razgovarali o tome kakav bi on trebao biti profil čovjeka. Znači on je taj Superman koji mora to riješit znači mora biti čovjek stijena. Kad me pitao dal da se udeblja ili smršavi ja sam mu rekao da proba napraviti i jedno i drugo. ', rekao je Šovagović.

Što je ovaj dvojac još ispričao pogledajte u prilogu InMagazina.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook