Oliver iskreno

'Ne možeš nikad sebi biti dovoljno lijep'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uoči četverostrukog koncerta u Zagrebu, Oliver Dragojević podijelio je s nama neke od najljepših uspomena iz svoje dugogodišnje karijere.

Svira li Oliver Dragojević još uvijek svojoj supruzi, zašto ima tremu prije nastupa, kako zabavlja unuke te kako se uspio riješiti poroka, saznajte u ekskluzivnom intervjuu inMagazina koji vam donosi Dalibor Petko.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević pazilo se na svaki detalj Oliver bi mogao dobiti spomenik u Veloj Luci: Otkrivamo kako bi trebao izgledati i zašto je još uvijek skriven od očiju javnosti!

Oliver Dragojević uz Gibonnija i Amiru Medunjanin najavio 4 koncerta u Lisinskom

Njegov glas je njegov najveći adut, no njegov se glas mijenjao s godinama. A može li odabrati pjesme koje su obilježile njegov život? 'Ajde... bila je to 'Copacabanna', 'Galeb', 'Kad mi dođeš ti', 'Cesarica', 'Vjeruj u ljubav' ... Te pjesme su odlučile da me se digne malo iznad', kaže 67-godišnji Oliver koji prije svega voli svirati a nešto manje pjevati.

'Ne znam tko se voli slušati kako pjeva, ja ne', iskren je Oliver, a poželio je i da je malo ljepši. 'Ne možeš nikad sebi biti dovoljno lijep. Ako si narcisoidan', šali se slavni glazbenik koji smatra kako je dosadan i voli običan život.

Pogledajte i cijeli intervju s legendarnim glazbenikom koji će održati čak četiri koncerta u Lisinskom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene