Ivan Herceg i Olga Pakalović u seriji "Čista ljubav" glume brata i sestru. I privatno su prijatelji, a i rođendani su im se poklopili. Stoga su se na setu malo počastili.

Galerija


Na setu serije "Čista ljubav" ovih se dana slavilo. U proteklih nekoliko dana televizijski brat i sestra Ivan Herceg i Olga Pakalović proslavili su rođendan. Ekipa ih je zato iznenadila tortom.

"Ovdje slavimo brat i ja rođendan. Braco i seka. Tu čokoladu sam mu i poklonila, odnosno Ivan Herceg i ja smo rođeni s nekoliko dana razlike", priča Olga Pakalović. Mala pauza svima je dobro došla, a slavlju su se pridružili i kolege. "Svi smo uzbuđeni, jako je lijepo, uvijek je lijepo, kad se slavi, a pogotovo kad su to Olga i Ivan, dragi kolege prijatelji. Tako, veselimo se", dodaje Ksenija Pajić. Uz tortu i cvijeće nisu izostale ni lijepe želje.

Olga sebi želi se neke općenite stvari, ali i jednu prilično realnu. "Ali zapravo rasteretiti se kredita i kad uđeš u to, onda bi se dalo nabraijati. Ali samo neka je zdravlja, nema razlike, uvijek je to negdje slično što si čovjek želi."

Olga Pakalović i Ivan Herceg slavili rođendan na setu (Foto: PR)
Olga Pakalović i Ivan Herceg slavili rođendan na setu (Foto: PR)

Sve najbolje poželjela je Ivanu i Olgi i glumica Martina Čvek, koja uskoro dolazu u Vrhovac. Vraća se, naime, Helena - Tomina žena i Mašina mama. "Bit će teška borba jer je već neko javno mnijenje učinjeno, ali nije sve crno-bijelo. Mislim da mnogi ljudi u životu imaju neke svoje motive, misleći da rade dobru stvar, ali zapravo rade možda neposredno lošu stvar, pa tako je možda i kod nje. Doduše, vidjet će se kada će se stvari rasplitati, njezin odlazak bio je motiviran jednim pa poprilično hrabrim životnim potezima", otkriva Martina. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Olga Pakalović i Ivan Herceg slavili rođendan na setu (Foto: PR)
Olga Pakalović i Ivan Herceg slavili rođendan na setu (Foto: PR)