Plijenila poglede

Nives Celzijus zažarila prve redove na Bipa Fashion.hr-u: "Nisam znala da je to baš toliki dekolte!"

Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: PR) +0 Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Zvijezde u ulozi manekena, slavljeničke kolekcije i provokativni outfiti obilježili su veliko finale BIPA FASHION.HR-a. Među celebrity uzvanicima doznali smo najnovije muke i radosti naših poznatih, a u backastageu modni majstori otkrili su nam svoje tajne zanata. Ne popustite pregled domaćeg tjedna mode.

U prve redove domaćih modnih revija naše poznate dame još jednom su sjele u savršenim izdanjima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

Jedna od njih bila je Ankica Dobrić koja je blistala.

"Uvijek se dobro osjećam kada dođem svom dragom prijatelju na reviju. Večeras se osjećam kao princeza mala, doduše stara sam i velika ali nema veze", izjavila je Ankica.

Uspješna borba s bolešću Ankicu je potpuno promijenila, ali, na sreću, u sasvim pozitivnom smislu.

"Još uvijek radim neke greške to jest, to su ostaci grešaka koje moram naučiti mijenjati. Volim ugađati ljudima jako, pa nešto se trudim, onda gubim vrijeme oko njih, a trebala bih se i dalje više sobom bavit", priznala je Ankica.

Nju, kao i brojne druge poznate dame, na jednom je mjestu okupila još jedna nezaboravna samostalna revija Ivice Skoke na BIPA FASHION.HR-u.

"Kad je samostalna revija onda moraš dat sto posto sebe i evo nisam dva tjedna spavao kako treba", priznao je Ivica.

A zbog modne kombinacije Nives Celzijus neki će sigurno još neko vrijeme gubiti san.

"Ja nisam znala da je to toliki dekolte. Ali bilo je prekasno za mijenjanje, probala sam prvi put i to je bio dogovoren outfit i onda čekaj, ovo je baš toliko velik dekolte. Pa ću ovako držat ruke, nemojte mi zamjerit", rekla nam je Nives.

No uskoro bi sa svojeg seksepilnog izgleda pozornost mogla skrenuti na nove spisateljske uratke.

"Još nisam sigurna da li to vodi u "Golu istinu 3" ili neku sasvim drugu knjigu", zagonetno je komentirala.

I dok naše dame tako vješto osvajaju sve sfere poslovnoga svijeta i scene, dizajneri se brinu da za to vrijeme izgledaju fenomenalno. Modna je scena još jednom slavila jedinstvenu žensku pojavu. Od Hrvatskom nadahnutih Twinsa preko talentiranog tandema Klisab pa sve do inozemnih gostiju poput Staše Dobranović.

"Ja sam uvijek htjela biti i dio hrvatskog zato što sam odavde tako da je moja sva proizvodnja u Labinu i zato sam htjela doći na BIPA FASHION.HR. Koncept cijele kolekcije je da sve raste, nema veze koja je vjeroispovijest, nema veze boja kože, niti veličina. Kolekcija je napravljena za sve", otkrila je Staša.

I ono što će se mnogima zaista svidjeti - na scenu su se vratila ženska odijela, ujedno zaštitni znak brenda Mateyaneira.

A naše žene, majke, kraljice češće moraju razmišljati o odjeći svojih mališana, nego o vlastitim kombinacijama.

"Ne da mi čak niti sugerirati, moje ideje ne prolaze nikako kad je odjeća u njegovu ormaru u pitanju tako da ja nažalost nemam nikakvog utjecaja", priznala je Ivana Delač.

Sve je stresnije i s prvim odlaskom u školske klupe.

"Godina je počela, veselili smo se, više se onda drugi dan nismo veselili i sad se uopće više ne veselimo. Rekla je da joj je užasno naporno, ne zna kolko će to dugo trajati, da je već sad bila dosta puta za redom, kad će božićni praznici. Mislim da ću od sad radit samo za instrukcije", izjavila je Ana Begić Tahiri.

Jer mame se danas bore na svim terenima.

"Grozno mi je da ženi koja je tek rodila, je najveći kompliment da joj se kaže "joj izgledaš kao da se ništa nije dogodilo" jer se dogodilo najveće u životu što ti se može dogodit", priznala je Jelena Perčin Otašević.

U obitelji Jelene i Momčila moglo bi se još jednom dogoditi to najveće čudo.

"Ja sam oduvijek ljubitelj djece i mislim da je to najveći blagoslov i ne bih se bunila da ih dođe još", priznala je glumica i novopečena majka.

Za sve dame u prvim redovima Ivica Klarić pripremio je pravu poslasticu te za ulogu manekena uzeo neke nam poznate muške snage.

"Mislim da mi je malo veća trema nego kad izlazim na koncerte ali imali smo dvije probe", otkrio je Ivan Dečak.

U Ivičinim majstorski skrojenim odijelima nijedan muškarac ne može proći nezamjećeno, zato ne čudi da već 15 godina suvereno vlada modnom scenom. Slavljenička kolekcija samo je trešnja na torti.

"Znači ima tri odjeljenja, dio je casual, dio je business, dio je party svečana kolekcija. Kad se sjetim tih početaka gdje nije bilo ni tkanine u Hrvatskoj ni repromaterijala, snalazili smo se na razne načine. Danas uvozim sve tkanine izvana tako da je puno lakše danas", otkrio je uspješni dizajner.

"Šest prekrasnih dana ja bih rekao gdje je hrvatska moda pokazala da ima svog konja za utrku. Iako smo mali i globalno gledajući ponovno smo dokazali da na sceni postoji dovoljan broj kreativaca koji privlače velik broj modnih zaljubljenika i jako sam sretan s ovogodišnjim programom", otkrio je direktor FASHION.HR-a Vinko Filipić.

Do idućeg susreta još je mnogo dojmova koji će nas držati u modnom deliriju cijelu zimu.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene