Osvojili srca gledatelja

Novo pojačanje u obitelji Fazlinović: Stigla Izetova kći Jelena, koju glumi poznata beogradska glumica

Mustafa Nadarević Mustafa Nadarević DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Marković Mustafa Nadarević Haris Burina Emir Hadžihafisbegović Sluškinja drži bocu u ruci Scena iz serije - 3 Scena iz serije - 2 Scena iz serije - 1 Scena iz novih epizoda serije +0 Moamer Kasumović Galerija

Nove epizode najpopularnije humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan" već su osvojile srca publike diljem Hrvatske. Jedan od novih likova u domu obitelji Fazlinović je Izetova kći Jelena. Otkrivamo tko je mlada glumica koja će se u seriji najviše sukobiti s kućnom pomoćnicom Šefikom, ali i koji se lik u velikom stilu vraća u seriju.

Nove epizode popularne humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan" donose nam i nove likove. Uz Šefiku koja je već uvela red, u kuću Falinovićevih stigla je i Jelena, Izetova odrasla kći. U Izetovu slučaju, jabuka ovdje nije pala daleko od stabla.

Pogledaj i ovo Poznati i beauty tretmani - 6 Zatezanje i mršavljanje! Evo koje beauty tretmane vole slavne Hrvatice, Alka Vuica priznala: "Razmišljam o tome, već je krajnje vrijeme!''

"Dolazi mi kći iz Zagreba, mala Jelena koju je on u svojim lutanjima po bivšoj Jugi ostavio i javlja se jedna interesantna osoba. Jelena je fakin i Damira uči piti, malo je između ludog Izeta i majke koju nismo vidjeli", otkrio nam je Mustafa Nadarević.

Jelenu glumi mlada beogradska glumica koja se odmah sprijateljila s ekipom na setu, a sa svojim televizijskim ocem Izetom gaji jedan poseban odnos.

Katarina Marković, Jelena Fazlinović
"Mi smo se dobro povezali i ja sam kao njegovo dijete, njemu bliskom karakteru i ta vrsta poštovanja i jednake rekacije na ljude, nama je smiješno i uzbudljivo. I već to da dijelim s njim kadar osjećam i sreću i zadovoljstvo", izjavila je Katarina Marković.

Smijeha neće nedostajati uz već dobro nam znane likove poput Fufeta, koji se vratio iz Amerike s velikim dobitkom na lotu, ali i Jakova, klasičnog sarajevskog prevaranta.

Haris Burina, Jakov
"Klasični sarajevski prevarant kamatar, inteligentan, zna grad, ljude, život koji počiva na principu prevare. Uvijek je bio naivnih i budala i uvijek se pojavi tko će budalaštinu i neinteleginciju unovčiti. Mislim da su našli vrlo inteligentnog glumca da to odigra", zaključio je Haris Burina.

Vraća se i Čombe! Imućan Čombe kojeg glumi Miraj Grbić vraća se iz Amerike, a s obzirom da je Faruk u Švedskoj, gdje je pobjegao kako bi izbjegao hapšenje zbog utaje poreza, on će preuzeti studio Akord. U novim nastavcima Čombe će svako malo pokretati novi biznis.

Ova vrijedna glumačka ekipa jedva je dočekala snimanje novih epizoda jer, kako kažu, oni su već odavno obitelj, i ispred i iza kamere.

"Atmosfera podsjeća na najbolje dane serije "Lud, zbunjen, normalan" i ja ne znam od kuda imam energiju ali super se osjećam i baš dobro, dobro radim", zaključio je Mustafa.

Ne propustite nove epizode ove najgledanije domaće humoristične serije od ponedjeljka do četvrtka u 20.15 na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) +4 Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Celebrity Pretučena bivša zaručnica Vladimira Klička vrištala ispred svog doma: "Ubio je boga u meni"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene