Nakon završetka skijaške karijere Nika Fleiss dvije je godine tražila novu strast kojom će razvijati svoje talente i natjecati se. Pronašla ju je u novinarstvu, koje je ovih dana i diplomirala.


Vladarica snježnih padina, bivša skijašica Nika Fleiss odnedavno se može pohvaliti titulom diplomirane novinarke. Kao i svakom vrhunskom sportašu, odlazak iz sporta bio je velik emocionalni izazov, koji je prebrodila uz potporu majke i prijatelja.

Elin Kostelić i sin Ivan na Sljemenu - Oni su najglasniji navijači Ivice Kostelića

Vezani članci Poznate zvijezde na teniskom spektaklu u lipnju 2005. - 6 Pogledajte kako su skijašice Janica Kostelić i Nika Fleiss izgledale prije 15 godina, koja se više promijenila? Lindsey Vonn Jedna od najljepših skijašica pokazala isklesanu figuru dok je prala auto samo u bikiniju

'Prve dvije godine su bile iznimno teške jer je prestao jedan dio života.... meni je tu pomogla odluka da krenem studirati da kroz ispite angažmane projekte opet mogu natjecati i to me izvuklo', kaže Nika kojoj je najveća podrška bio njezin partner s kojim je već pet godina.

Danas Nika umjesto zlatnih odličja s natjecanja sanja o drugačijim trofejima: 'Uloga voditeljice, sportska emisija, talk show, komentiranje koje ja jako volim ja mislim da sam ja jedna od rijetkih žena na našim područjima koja je uspjela odkomentirati neka velika natjecanja kao što su olimpijske igre, svjetska prvenstva sve je to dobar miks'.

Ivica Kostelić okružen lijepim ženama - Janica zablistala na 'Večeri s porukom'

A i mi smo se uvjerili u Nikin novinarski talent, povjerivši joj zadatak intervjuiranja Željka Mavrovića. Prvi intervju u njezinu životu pratila je mala trema. Kako je to izgledalo pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook