Uvježbavaju se glasnice, biraju svečane toalete, osmišljava poseban repertoar. Evo gdje će domaći glazbenici proslaviti Novu godinu i koga će zabavljati!


Ako još niste odlučili gdje proslaviti najluđu noć, evo kratkog pregleda dočeka koji garantiraju urnebesan ulazak u Novu godinu. Neki od njih Novu će godinu slaviti čak nekoliko dana.

Jedna od naših najzaposlenijih pjevačica Jelena Rozga slavi, ni manje ni više, nego tri dana. No, izvan granica Lijepe naše. 'Ja sam 30. u Budvi na Trgu, 3.1 sam na dočeku sam u Novom Pazaru na trgu i 01.01. sam u Petrovcu, opet Crna Gora, u jednom finom hotelu', otkrila nam je Jelena.

Vezani članci Slika nije dostupna Seksi žene: Najbolja bikini tijela na Balkanu Slika nije dostupna VIDEO Glamur u Hrvata: Koje kriterije moraju zadovoljiti?

Zablistajte i vi u novogodišnjoj noći!

Jelenina kolegica Severina također zabavlja sve koji novu odluče dočekati na crnogorskom primorju. Sevka će u Budvi nastupiti u društvu Petra Graše. 'Publika može očekivati hitove i dobru zabavu, mi smo glazbenici mi služimo ljudima da bi se osjećali bolje', otkrio je Grašo.

Malo sjevernije od Budve, noć za pamćenje obećava Maja Šuput. 'U Novoj godini pjevam u Dubrovniku i nakon toga idem na godišnji koji sam debelo zaslužila', kaže Maja. U Dubrovniku će nastupiti i Teška industrija, predvođena mlađahnom Leom Mijatović.

Splitsku će publiku na Rivi u novu godinu uvesti Gibonni, i to prvi put u svom rodnom gradu. 'Nikad nisam svirao Novu godinu u Splitu, to mi je uvijek bila želja', rekao je Gibo. U Splitu je i Neda Ukraden. 'Ja sam vrlo spremna, raspoložena, moja ekipa također. Tamo je uvijek bilo fantastično, očekujem i ovaj put i veselim se naravno', rekla je Neda.

Nedaleko od Splita, u Kaštelima, pjeva miljenik ženske publike Ivan Zak. Dobru zabavu i ulazak u novu godinu s osmijehom garantira Jole koji pjeva u Vodicama. Silvestarsku noć Dražen Zečić dočekat će u Nacionalnom parku Krka. Dalmacija je i u zimskim danima, čini se, omiljeno radno odredište naših glazbenika. Nedaleko od Zadra pjeva Nina Badrić. 'Na jednoj supergala večeri novogodišnjoj, gdje ću napokon moć nakon sto godina što nastupam po trgovima, negdje otvorenim prostorima, sebi priuštiti nešto onako lijepo, dugo, gdje ću moć uživat, da će mi biti toplo i bit će genijalno', otkrila je Nina.

Riječane će u novu godinu uvesti Majke i Massimo. Toni Cetinski zabavlja Porečane, a na zagrebačkom glavnom Trgu nastupit će Hladno pivo. Sve koji se u najluđoj noći zapute u Čakovec, čeka Magazin.

Ako ipak odlučite slaviti na nekom dobrom koncertu, zapamtite, kako u Novu uđete, takva će vam biti cijela godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook