Već imaju hitove

Nova generacija mladih pjevačica: Otkrivamo tko su buduće vladarice domaće glazbene scene

Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 2 In Magazin 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 1 Zsa Zsa - 2 Zsa Zsa - 1 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 1 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 3 Galerija

Na domaćoj glazbenoj sceni posljednjih nekoliko godina pozornost privlače mlade, talentirane pop pjevačice. Neke od njih istaknule su se među brojnim novim imenima na estradi. Naša Julija Bačić Barać donosi priču o četiri pjevačice prijateljice koje je publika brzo zavoljela.

One su nova generacija naših mladih pjevačica i vrlo vjerojatno buduće vladarice naše glazbene scene. Sve su mlađe od trideset, karijere im traju tek nekoliko godina, a već sad njihove hitove svi pjevuše.

Pogledaj i ovo Domaće zvijezde otkrile koga su u djetinjstvu slijepo obožavale - 1 ''Danas bi ga zaljepila...'' Domaće zvijezde otkrile koga su u djetinjstvu slijepo obožavale: ''Da sam mogla birati giga poster - Alen Vitasović''

''U osnovoj školi kad bi mi netko rekao - ajde otpjevaj nešto, ja bi se toliko stidjela, skrivala, nisam nikad htjela pjevati ni pred kim osim svojima pred kuće koji su me morali slušati'', otkrila nam je Mia Dimšić koja se sramežljivosti riješila i s pravom nosi titulu predvodnice novog vala domaćih pop pjevačica koje su sve redom visokoobrazovane i za razliku od svojih starijih prethodnica, izbjegavaju golotinju.

''U startu sam se postavila da ja određene stvari ne želim, kategorički ne želim i onda me nitko nikad nije ni pitao jer sam jednostavno zračila tako'', objašnjava.

Domenica i Hana Huljić diplomirale su na Glazbenoj akademiji, Mia Dimšić diplomirana je prevoditeljica engleskog i njemačkog jezika, a diploma će uskoro biti u rukama Jelene Žnidarić Zsa Zse. Sve one imaju slične želje.

''Ne sanjam ja sad biti Beyonce, nego jednostavno raditi glazbu na nekom veliko tržištu gdje je puno ljudi dostupno, puno različitih žanrova nema kompromisa, nema granica'', kaže Zsa Zsa.

Hana Huljić, dugo se premišljala hoće li se otisnuti u glazbene vode i krenuti stopama tate Tončija i mame Vjekoslave.

''Shvatila sam da je život prekratak i da se ne treba sakrivati, a ja sam se dugo vremena sakrivala, a mislim da nema potrebe ako imam želju s nečim izaći nije da ja želim toliko biti u javnosti, ja jednostavno želim izbaciti pjesmu, a naravno onda ju moram i otpjevati, snimiti'', kaže Hana. 

Hana i Domenica dugogodišnje su prijateljice, a Domenica je posebno bliska i s Miom Dimšić, koja je prva preslušala njezin album prvijenac.

''To jutro kad mi je došao CD baš u izdavačku kuću našla se Mia Dimšić koja je uzela taj CD i čak mi je onako prva se snimila u autu gdje ga sluša'', priča Domenica. 

''Domenica mi je jedina prijateljica s estrade koju baš smatram pravom, pravom prijateljicom kojoj govorim sve tako da ako mi želi uništiti karijeru može istog trena'', šali se Mia. 

A za mladu Velalučanku mnogi ne znaju da:

''Ona jako, jako puno može pojesti znači kad vidite nju tako zgodnu, malu, slatku, ja kad sam prvi put išla s njom na pizzu, bila sam u nevjerici'', otkrila je Mia za Domenicu. 

Kolegice, ali i prijateljice među kojima, sudeći po ovoj snimci, čini se nema rivalstva, sanjaju velike karijere, a ako se po jutru dan poznaje, pred ovom je četvorkom duga i blistava karijera.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Getty Images) Idris Elba (Foto: Profimedia) Brooklyn i David Beckham (Foto: Profimedia) Barack i Sasha Obama (Foto: Getty) +1 Will Smith (Foto: Instagram) Celebrity Iza ove se maske krije najzgodniji slavni tata, mislimo da se dame neće buniti protiv tog izbora

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene