Tko zna, zna!

Nogometna analiza navijačice Nives Celzijus: ''Od početka sam bila uvjerena da će Vatreni ući u finale!''

Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Galerija

Nives Celzijus tvrdi da je cijelo vrijeme znala da će Vatreni ući u finale

Među domaćim zvijezdama jedna od najvatrenijih navijačica bila je Nives Celzijus. Rekla nam je da je od početka imala osjećaj da će se Vatreni plasirati u finale pa se nije previše živcirala tijekom utakmica.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

''Znam da zvuči nevjerojatno, ali ja sam od samog starta imala osjećaj da će naši dečki biti svjetski prvaci. I onda sve što se dešavalo, kako je išlo iz utakmice u utakmicu, meni je bilo ''pa jesam vam rekla, to je to, idemo ka tome!'', priča Nives. 

Kaže da dok je utakmica u tijeku, gotovo da ni ne trepne.

''Na van djelujem dosta smireno, zapravo samo gledam, ništa ne komentiram, kod mene nema nikakvih reakcija, kod mene se sve to dešava unutra i onda svi ostali skaču, a ja sjedim na mjestu i samo nešto radim s prstima, neke mantre'', objašnjava pjevačica. 

Nives smatra da je tajna ulaska u finale naše male države u nevjerojatnom talentu naših nogometaša, ali da su tu i ljubav i skromnost.

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Da su joj naši reprezentativci ušli pod kožu jasno je dala do znanja. Ispisala je njihova prezimena, no neki su njezini obožavatelji ipak imali male primjedbe. 

A kome bi dodjelila nagradu ''Nivesina zlatna lopta'' da se dodjeljuje, te što je to toliko primamljivo kod Dejana Lovrena kojeg obožavaju brojne Hrvatice, pogledajte u prilogu In Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene