Njeno dugo lice

Naša glumica progovorila o kliničkoj smrti: 'Meni je bilo žao što sam se probudila'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Marija Kohn prisjetila se uloge šepave Rože u antologijskom filmu 'Svoga tela gospodar', ali i progovorila o iskustvu kliničke smrti. U minutama Dalibora Petka doznat ćete i zašto je odbila ponudu velikog Felinija, a pogledajte i što je još otkrila u našoj rubrici 'Njeno drugo lice'.

Marija Kohn je inače u službenoj mirovini od 1999., no i dalje rado glumi u predstavama, TV serijama i na filmu. Za nju kažu da je najaktivnija baka hrvatskog kazališta.

Pogledaj i ovo showbuzz Njeno drugo lice Omiljena hrvatska glumica nakon operacije: 'Zaslužila sam odmor'

Lijepa Slavonka tražena i u šestom desetljeću - pokazala svoje drugo lice

Djetinjstvo je provela na Lopudu. Uvijek je bila nemirnog duha i kaže kako joj se gluma dogodila slučajno. No, uloga Rože obilježila je njezinu karijeru, a zatim su uslijedile i mnoge druge nagrade i ponude. Slavnog Felijina je pak odbila zbog svoje bake. 'Nona se razboljela, samo sam nju imala, nisam mogla otići i ostaviti je. Ja sam mu se zahvalila, no rekla sam mu da moram ostat s mojom nonom', prisjeća se Marija za našu rubriku 'Njeno drugo lice'. 

Sanja iskreno: 'Kako godine idu sve me više skidaju'

Prije par godina doživjela je i jedno netipično iskustvo. Nakon predstave u Dubrovniku dogodila joj se klinička smrt. 'Osjećala sam se kao da sam neka ptica, kao da letim. Meni je bilo žao što sam se probudila iz tog sna gdje sam ja lebdjela i išla prema jednom crveno osvijetljenom prostoru', priča glumica koja je još mnogo uloga odigrala od tada.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene